oyuna giremiyorum

Discussion in 'Genel Konular' started by SЄЯSЄЯí●ΜΛЧIИ●ΚΛƒΛ, Mar 10, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yaklaşık bir saatir oyuna giremiyorum modemi resetleme önbellek temizleme herşeyi yapmama ragmen giremiyorum genel sorun mu var Tr3

yakamoz(SY) likes this.
  2. ..poyraz..

..poyraz.. User

evet tr4 tr6 serveri de aynı giriş yapılamıyor saatlerdir :)

3. CEYDİ

CEYDİ User

oyuna hiç bir serverda giremedim girebilen varmı askolar oyuna ya iki sohbet edecektik yapamadık

4. YozgodEU

YozgodEU User

Aynı şekilde ben de giremiyorum, bağlantı kuruluyor ekranı kesintisiz yükleniyor ama bir sonuca varamıyorum. EU4

5. oyun dünden beri felç durumda rezalet ötesi durumda herşey bu kadar mı kötü olur herşey ya kime başcuralım düzgün lag olmadan bi oyun oynamak için

6. GÖLGE

GÖLGE User

Galaksi yolculuğu etkinliği var ve oyuna girilmiyor..Nasıl olcak ?

7. oyun gene arızaya bağladı ve biz bırakamıyoz:)) saat 22 00 dan beri uğraşıyorum:(

8. GÖLGE

GÖLGE User

Bu gece dse kapısından alacağım ftl leri alamadığım için artık oyun 1 aylık vipi verir:)Sonuçda oyunu ben bozmadım isterim ftl lerimi:)

yakamoz(SY) likes this.
  9. Şaka gibi 4 saat oldu oyuna giremiyoruz suçumuz şu oyunu sevmek mi Tr3 Elnino :D

10. kaçtane ebedi kapım gitti ub kasmalar donmalar yüzünden kapıları geri stiyorum vallahi yeter ya

11. allah sizi bildigi gibi yapsın gene kapım gitti ne olucak bu giden ebedi kapılarım kim vericek tazminini

12. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Teknik sorun bildirimleri için lütfen destek biletini kullanınız. Forumda bu konularda bir yanıt alamazsınız. Forum; genel tartışmalar, fikir alışverişleri ve topluluk etkinlikleri için bir platformdur.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Thread Status:
Not open for further replies.