oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _________TÜRK tarafından 9 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunun ana sayfasına giriyorum başla diyorum yükleniyor ama açılmıyor çerezleri sildim geçmişi sildim fakat olmuyor ???

2. Oyun ana sayfasından başla dedikten sonra başla butonu aktif olana kadar bekleyin.

3. 1 saat oldu hala bekliyom hayırlısı artık :(

4. -BoldMan-

-BoldMan- User

oyun açılırken yüklenirken yani başka sekmeye geçiş yaptığında açmıyor oyunu hep kalıyor sonda, ama sen uzun bekledim diyon bilemicem... kapat tekrar başlat ve sekmeyi değiştirme

5. Merhaba ,

Cevap veren üyelere teşekkürler.

Yükleme ekranında yükleme tamamlanıp BASLA yazısı gelene kadar bekleyiniz. Eğer başka yere geçerseniz yada masaüstüne geçerseniz takılı kalabiliyor. Eğer yükleme tamamlanıp BASLA yazısı geldikten sonra Bağlantı kuruluyor ekranında kalıyorsa virüs programını devre dışı bırakıp deneyiniz.

İyi forumlar.

6. oyunun ana sayfasına giriyorum BAŞLA ya basıyorum oyunun öbür sayfası açılyor orada daki de BAŞLA yükleniyor onada basıyorum bağlantı kuruluyor yazısı çıkıyor ama bir türlü bağlantı kurmuyor bana yardım edermisiniz

7. buzmavi

buzmavi User

- Sisteminizde çalışan bir firewall / antivirüs programramının erişimi
    kısıtlayıp kısıtlamadığını kontrol edin.
    - Farklı tarayıcılarda bağlantı kurmayı deneyin (Google Chrome, Firefox vb.)
    - Tarayıcınızın Flash Player versiyonunu güncelleyin (
    http://get.adobe.com/flashplayer/ )
    - Tarayıcınızın ön belleğini ve çerezlerini mutlaka temizleyin.
    - Bağlantınızın DNS sunucularını elle yapılandırdıysanız güncel DNS adresleri
    olduğundan emin olun.
    - Bir proxy arkasındaysanız (ISA Server, Checkpoint, Fortigate vb.)
    bilgisayarınızın erişimine gerekli izinlerin verildiğine emin olun.

Yaşadığınız sorun bu ihtimallerden birisiyle alakalı olması çok yüksek
    ihtimaldir. Şuan sistemlerimizde genel bir erişim problemi söz konusu
    değildir.

8. tamam teşekkürler düzeldi konu kilit :)

9. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu kilitlenebilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.