Oyuna giremiyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alt_yil tarafından 29 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. alt_yil

alt_yil User

tr2
    oyuncu ismim: *tüberküloz*[ORUÇ]
    Oyuna ilk giriş sayfasında üye adımı ve şifremi yazıyorum ancak herhangi bir değişiklik olmuyor. Aynı yerde sayıklıyor oyun sayfasına geçiş yapmıyor.

2. Merhaba ;

Girmeye çalışırken herhangi bir uyarı alıyor musunuz?

Keyifli Forumlar.

3. alt_yil

alt_yil User

hayır hiçbir uyarı yada ileti yok.

adres çubuğundaki durum ise şöyle...

xxxxxxxxxxxxx

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 May 2014
  4. Peki anasayfa yenilendikten sonra tekrar deneme yapıyor musunuz? Bazen benimde iki defa bilgileri girmem gerekiyor çünkü. Kullandığınız maile "şifremi unuttum" kısmından şifrenizi gönderebilirsiniz, yanlış yazıyor da olabilirsiniz, veya tarayıcınızda yanlış kayıtlı olabilir.

Keyifli Forumlar.

5. alt_yil

alt_yil User

evet denedim... şifreyide sıfırladım... başka bir bilgisayarda da denedim. hiç bir sorun yok ama giriş yapmıyor.

6. Benim bilgim bu kadar maalesef. Konuyu açık bırakıyorum, bilgisi olan arkadaşlarımız var ise yardımcı olabilirler.

Keyifli Forumlar.

7. alt_yil

alt_yil User

teşekkürler supporta mail attım bakalım ne diyecek

8. Merhaba ,

Support ile iletişime geçtiyseniz oradan gelecek cevap ve yönlendirmeleri takip edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.