oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NöööLdüü!... tarafından 29 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba kolay gelsin öncelikle..
    Ben oyunu açıyorum herşey tamam başlatığım zaman bağlantıkuruluyor yazısı geliyor ama oyun açılmıyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ?

2. fahoağa

fahoağa User

aynı sorun bende de var.Sebebini bilen var mı

3. Merhaba ,

Bilgisayarınızda Eset yada başka virüs programı varsa geçici olarak devre dışı bırakıp deneyiniz. Yada bulabilirseniz Gelişmiş Ayarlar kısmından Web erişimi korumasını etkinleştir kısmından devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. virüs programı yok herşeyi denedim ama olmadı

5. Merhaba ,

Peki son zamanlarda DNS ayarı yaptınız mı ? Eğer DNS ayarı yaptıysanız onu iptal edip otomatik DNS aldırıp deneyiniz.

İyi forumlar.

6. onuda az önce denedim ama açılmadı

ne yapmam gerekir ?

bu konuda yardım cı olacak kimse yok mu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 May 2014
  7. Merhaba ,

Biraz önce denedim bir sorun gözükmüyor. Siz hangi server'da oynuyorsunuz ?

İyi forumlar.

8. tr6

uzun bir süredir girmeye çalışıyorum ama olmadı tarayıcımı sıfırladım ama hinede olmadı

9. Merhaba ,

Türkiye 6 yani tr6 server'ını kontrol ettim bir sorun yok. Her hangi bir sıkıntı yaşamadan oyuna giriş yapabildim.

- Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğiniz temizleyiniz.
    - Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.
    - DNS ayarı varsa iptal edip otomatik DNS aldırıp deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. otomatik dns ayarını denedim tarayıcıyı sıfırlardım temizliğinide şimdi deniycem farklı tarayıcılar derken neyi kast ettiniz ?

11. Merhaba ,

Chrome kullanıyorsanız Firefox , Opera , Yandex yada Maxthon gibi farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. chromeden deniyorum ve firefox tan ama 2 sinden de açılmıyor flash player ayarlarıyla oynadım dediklerinizi yaptım ama olmadı

13. Merhaba ,

Aklıma gelen bütün alternatif çözüm önerilerini yazdım. Aklıma başka bir öneri gelmiyor maalesef. Konuyla ilgili olarak support'a mesaj yazıp hesabınızı inceletebilirsiniz.

İyi forumlar.

14. ilk olarak onlara bildirdim zaten peki tşküler yardım cı olduğunuz için hayırlı geceler

15. Merhaba ,

Rica ederim elimizden geldiği kadar forumdan yardımcı olmaya çalışıyoruz. Konuyu yine de açık bırakıyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.