Oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••λt€Ş_β€Ч••[G€©€] tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anasayfadayım herşey normal.
    Başlaya basıyorum başla yazısıda doluyor, tıklıyorum ve sadece yükleniyor yazısı cıkıyor. Herşeyi kapattım modem ve bilgisayara reset attım çerezleri temizledim gene sorun düzelmedi ? Acaba sizin bi fikriniz varmı neden giremiyorum ?

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Oyuna girişte bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum denedim rahat bir şekilde giriş yaptım internetinizden kaynaklı bi sorun olabilir.

Keyifli Forumlar.

3. aynen modum başla diyorum sürekli bağlantı kuruluyor diyor diğer laptondan da aynısı oluyor arkadsalra sordum onlarda giremiyorms oyuna giriş de problem yasıyoruz.

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Arkadaşınız ile internet agınız ortakmı ve şuan ben denedim aia bir sorun ile karşılaşmadım.

Keyifli Forumlar.

5. adminim ttnetten denedm olmuyor uydunettten denedim girmiyor ve kimseyle ortak kullanmıyoruz modum

6. Merhaba,
    Bende de giriş problemi mevcut oyuna giremiyorum.Yükleniyor yazıyor.Açılmıyor.

7. adminim internetten kaynaklanan birşey olsa baska oyunlarda oıynayamam denedim diğer oyunalra rahatlıkla giriyor sadece darkorbitte bir sıkıntı var

8. test server mi yoksa normal server mı?

9. normal server tr3

10. bende de giriyor :)

11. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Şahsen ben de oyuna girebildim. Genel bir sorun değil sanırım.

Keyifli forumlar

12. Farklı tarayıcı deniyorum onlarda TR3 serverına dahi girmiyor.Sayfa görüntülenemiyor diyor. Chrome ise oyuna giriş yapmıyor. Bağlantı kuruluyor diyor :D

13. bilgisayarı resetlemeyi deneyin

14. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Arkadaşlar sanırım genel bir sorun var sabırlı olalım en yakın zamanda düzeltilecektir.

Keyifli forumlar

15. modum genel mi değil mi :D

16. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Şahsen ben girebiliyorum ancak görüldüğü üzere giremeyen oyuncular var o yüzden genel mi değil mi bilmiyorum :)

Keyifli forumlar

17. adminim peki genel bir problemse bu. benim % 50 tp güçlendiricim var 5 günlük aldım. bugünün telafisi olarak 1 gün daha uzatılırmı güçlendiricim ?

18. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Bu konuda buradan yapılabilecek bir şey yok supporta mail atınız .

Keyifli forumlar

19. Peki adminim kolay gelsin konu kilitlenebilir

20. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.