oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve arkadyalı tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadyalı

arkadyalı User

Sayın admin benım haberım olmadan kardeşim çarımda ter3 serverına bağlanmış ondan sonra gırememiş ben tr6 serverını kullanıyorum tr3de bı sıkıntı yaşanmış galıba tr6 serverına bağlanmak ıstıyorum .carın isimini ve şifresini girdiğimde sayfa yenileniyor ve oyuna girmiyor
    carın adı JUИIØЯ-√s-ΛPØŁŁØП / ID: 68118786

2. internet geçmişini falan temizle çerezli full sil google chorme kullanıyorsan internet explorer sa cclenar die bi program var indir kur temizliğe başla de çerezi falan silsin sonra gir darkorbite sunucu değiştirmek için de sol üst köşede çatılı bi ev var :D ona tıkla ordan tr6 yı seç oyna

3. arkadyalı

arkadyalı User

tr3 hesabı kapanmış ondan oyununa giremiyorum sayın admin benim oynadığım hesap yr 6

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Çerez ve önbelleği temizledikten sonra giriş yapmayı deneyiniz. Olmuyor ise support ile iletişime geçerek destek sağlayabilirsiniz. Gerekli cevabı vereceklerdir. Teknik inceleme gibi şeyleri bizler yapamıyoruz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.