OYUNA GİREMİYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Master0735 tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Master0735

Master0735 User

3. defa yazıyorum bıktım artık şu soruna bir çözüm bulun bu sorun benim bilgisayarımdan kaynaklanmıyor javayı silip yeniden kurun demeyin çerezleri silin demeyin format atın demeyin bunların hepsini denedim bu sorunun nedeni tamamen bigpoint sunucusundan kaynaklanmaktadır.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Böyle bir sorun bizden kaynaklı olsa bizlerde giriş yapamayız.Farklı tarayıcılardan giriş yaptınızmı acaba ?

İyi forumlar

3. Master0735

Master0735 User

sayın modum onu da denenedim olmadı. Sıkıntı Java scriptin kodu kopuyor bigpoint sunucusundan ya da benim content delivery network (CDN) benim bağlantımı yaptığım AVEA dan bannlı biraz karmaşık ama burdan bunu anlayacak biri yokmu yani

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Forum üzerinden elimizden gelen bu kadar ancak supportada bir yazın şansınızı deneyin yine durum çözülmezse teknik destek alabilecek bir yere başvurmalısınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.