OYuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kaç dakkadır oyuna giremiyorum ya. ilk başta hiç açılmadı sonra giriş yapma yerine attı e hadi çarda benim ortak var ama ben ortağın çarına giriyorum oda açılmıyor. client yarıda kalıyo daha fazla ilerlemiyor geçmişi sildim flash player güncel daha ne yapıyım

2. bendede şu an oluyor am pc kapatıp açınca düzelmişti bir ara den bence

3. Ayarlarla oynamayın.

Sorun genel olduğun için bizlerde sorun yok.

En iyisi beklemek sabretmek.

4. 1 saat beklıyorum dolmuyor beklemekle alakası yok moderator yardımın lazım bilgi ver bize

yaw gırmıyor yardım edın dolmuyor takılıyor 30 dk bekledım ama olmuyor normalde 10 sanıyede dolardı

ya zaten bu yuzden darkorbıtte cok ksı yokk cogu yerde doluyor am bağlanılamıyor bigpoit buna bir çözüm bulsunda oyuncularını kaybetmesin lütfen 10 internetten anca 2 sınde darkorbıte gırebılıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2014
  5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun düzelmiştir lütfen deneyiniz eğer yine sorun var ise bildiriniz.

6. hala girmiyor oyuna ne bicim iş bu .:mad:

7. Sayın nefes nasıl düzeltme bu 15 dakikadır oyuna bağlanamıyorum :mad::mad::mad::mad::mad:

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyundakı teknik sorunlardan dolayı teknık ekıplerımız çalışma yapmak ta en kısa süre zafında sorun çözülmüş olacaktır

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.