oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NightMare35 tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler arkadaşlar şu an oyuna 2 saattir deneme çabalarıma ragmen giremiyorum oyuna girmede bir sıkıntı mı var veya ne yapmam lazım bilen var mı??

2. Merhaba ,

Gün içinde genel bir sorun yaşanmış fakat denemelerim sırasında bir sorunla karşılaşmadım.

- Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyiniz.
    - Farklı tarayıcılar ile deneyiniz.
    - Gerekirse modemi 5-10 dakika kapayıp daha sonra tekrar deneyiniz.

Ayrıca forumda benzer bir çok konu açıldı. Gerekli bilgiler o konularda da verilmişti.

İyi forumlar.

3. [​IMG]
    zar zor girebildim 5-3 den 4-4 e atladım harita gelmedi cpu ile 1-8 e atladım böyle oldu

___ŦØЯØS___ bunu beğendi.
  4. sen şanslısın ben hala yükleniyor kısmında takılı kaldım :cool: ,, bir de şu resimleri mesaja nasıl ekliyorsunuz onu sorsam,, resim kısmında sadece link soruyor doğal olarak resim linki girdiğimde de mesajda sadece link görünüyor

5. sayfayı yeniden yükle yerine 2 kere tıkladım girdi

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pc nize kayıt ettiğiniz resmi hızlı resim.com a yükleyerek en altta bulunan png adresini forum resim kısmına yapıştırdığınızda resim eklenecektir.

7. adeniza

adeniza User

Ben de denedim üçüncü yenilemede girdim oyunu. Denemenizde fayda var.

8. ıove

ıove User

Selamun ALeyküm. Bende giremiyorum. Sevkiyat yapamadan işe gidiyorum hadi size iyi günler.

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyundakı teknik sorunlardan dolayı teknık ekıplerımız çalışma yapmak ta en kısa süre zafında sorun çözülmüş olacaktır

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.