oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Win[RAR] tarafından 9 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Win[RAR]

Win[RAR] User

yav arkadaş hp envy win 8 bi bilgisayarım var chromeden oyuna giremiyorum daha öğlende girdim üstelik fakat toshibadan oda win8 girebiliyorum hpde auth3.bpsecure bekleniyor diyor ama toshibadan giriyorum ve bitince böyle yazıyor an error occurred while processing your request.reference falan yazıyor bu neden oluyor aynı internet aynı tarayıcı ?

not önbelleği temizledim

2. sanırım dns den kaynaklı bir durum eski konularda bir arkadaşımız çözüm söylemiş , dns leri otomatik yapın

3. Win[RAR]

Win[RAR] User

dnsler hpninde otomatik toshibanında otomatik bu bilgisayarla alakalı deildir ya ben daha bugün öğlende girdim oyuna ama şimdi giremiyorum zaten bu durumu 2-3 gündür yaşıyorum ve aynı şeyi explorerdede yaşadım oradanda girmiyor ama toshibadan giriyor anlamadım valla

şuanda oyuna girdim inşallah bir daha olmaz konuyu kapatabilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ekim 2014
  4. yine olur düzelip düzelip yine oluyor ben dns adresini değiştirdim o gunden beri olmadı tek çozum bu

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bazı sitelerde indirmeye karşı koruma olabiliyor yada sürümünüzün güncellenmesi gerekiyor olabilir tarayıcınızı silerek opera maxthon indirip deneyebilirsiniz.

6. selam101

selam101 User

nasıl girdizniz bende giremiyorum çarıma bana yardımcı olurmusunuz

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mevcut tarayıcınızı değiştirebilirsiniz ve her hangi bir antivirüs programınız varsa ve eğerki eset antivirüs programı ise lütfen devre dışı bırakarak deneyiniz.