oyuna girilmiyor ve geliştirme saati geçiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ç.E.R.K.E.Z tarafından 10 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna girilmiyor ve dolayısıyla geliştirme saati geçiyor. zaten girilse dahi geliştirme açılmıyordu. bunun telafisi yakın zamanda gelecekmi. mesela yarın tüm gün geliştirme indirimi yada ondan sonraki gün vs. olabilirmi ? gelirse kaçırmamak için ne yapmamız gerek

2. Aynen oyuna giriş yapamıyorum ve 1 saat boyunca da denemelere devam edeceğim. Sorun çözülmezse telafisi olması gerekiyor bence :)

3. ateistkeci

ateistkeci User

Az sonra reset atılacak ondan sonra girilebilecektir büyük ihtimalle

4. Girebildim ve her şey sorunsuz işliyor şimdilik :)

5. ciddimi bak gidip film izlicektim zaten giremiyorum diye tam saatimi bellimi :)

6. ateistkeci

ateistkeci User

Bas bas bas geliştirmeleri seri seri bas
    Az önce atıldı reset :)

Grandmaster. bunu beğendi.
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Merkez ekipten geri dönüş aldık, birazdan sunuculara resete gelecektir. Konu ile ilgili bilgi almak için Buradan takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. yine tr2-3 oyuna girlmiyor of bıktık ya :(

9. konu kilitlene bilir an itibari ile giriş yapıldı geliştirme kısmı açılıyor ;)

10. ulkucu023

ulkucu023 User

bana bir bilgi verirmisiniz. ben oyuna joygame den giriş yapıyorum ama darkorbit in sitesinden girmek istediğimde bana böyle bir hesap bulunamadı diyor. lütfen yardımcı olurmusunuz....

11. Aynen zamanlama iyiydi :)

12. ADANALIM41

ADANALIM41 User

tr2 ye peşpeşe 2. reset ilk defa görenler beğensin :D

ateistkeci bunu beğendi.
  13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.