oyuna girilmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SheqerChojuq tarafından 6 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyuna girince'Start' bastiktan sonra oyun baglanti kuruluyorda kaliyor ve hicbir sekilde acilmiyor. neden ?

2. smoonrise

smoonrise User

Supporta bilet aç dostum bu şikayet birçok kişide var suan , bugün biri yazmışdı hesabını X-1 çekmelerini iste , benim o şekilde düzeldi yazmış denemeten zarar gelmez bence.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Rica etsem aşağıda bıraktığım linklerde ki adımları uygular mısınız?

DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

Ayrıca bunu da yapar mısınız?

İyi Forumlar.

4. başka hesaplara girince herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor sadece benim hesapa giremiyorum ve buradaki dediklerinizi de yaptım sonuç yine değişmedi

ve bu sureçte haftalık olarak çektiğim indirim ve katlayıcı da yalan oldu bir nevi zarardayız

5. Wolforian

Wolforian User

sevgili mod 2 gündür girilmiyor oyuna bilgisayarlarımız aynı bilgisayar bir gecede değişen sizin serverlarınızda ki sıkıntı bize bağlamayın lütfen malesef çalışmıyor oyun ve ciddi bir düzen istiyor :/

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Lütfen yukarıda belirttiğim adımları tekrarlayın, eğer durum çözülmezse Support ekibimizle iletişime geçiniz.

Oyun içerisinde genel bir sorun olduğunun farkındayız, bazen bu sorunlar sadece sunucular kaynaklı olmuyor. Kullanıcıların çerezleri temizlemesi gibi basit bir durumu yapmadıkları için olabiliyor. Bildiğiniz üzere darkorbit web tabanlı bir oyun ve geçmişini çerezlere kaydediyor. Sürekli üstüne kayıt ettikten sonra belirli sorunlar çıkması çok doğal oluyor. Arada bir de olsa temizlendiği zaman tüm sorunlar ortadan kalkıyor. Kalkmadığı zamanlarda Support ekibimize yönlendiriyoruz.

İyi Forumlar.

7. yaptim olmuyo arkdastaki gibi bende de baska gemiye giriyo lakin bu hesaba girmio. suportta yazdm bakalim ins duzelir