Oyuna girilmiyor..

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 15 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Web sayfasından siteye girebiliyoruz, fakat oyunun exe sinden hiç birşey yapılamıyor.. Ne kadar saçma ya.. Sizde de böyle mi..

2. barbatoss

barbatoss User

Aynı sorun bende de mevcut istemciden giriş yaptığımda gizlilik ibaresi geliyor kabul et diyorum bir daha hiçbir şeye tıklanmıyor yaklaşık 6 saat gir çık yaptım pc kapatıp açtım oyunu silip yükledim fayda etmedi sorunu hızlıca çözebilir misiniz yada çözüm varsa yazın biz yapalım şuan oyun kesinlikle oynanmıyor. desteklerinizi bekliyoruz.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Aynen öyle hala çözüm yok sorun devam ediyor

4. KruelSiege

KruelSiege User

Gerekiyorsa yazılımcıyı yatağından kaldırın düzeltin şu oyunu bu ne be kardeşim 2 haftadır bir haftasonu girilmeyen oyun mu olur aldığınız parayı haketmiyorsunuz

5. arkadaşlar bendede aynı şek,lde anasayfa pertti her hareketten önce esc tuşuna basıp tıklayın aktif oluyor butonlar

X-YıldızSavaşçısı-X bunu beğendi.
  6. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Oyunun kendi programı ile değilde tarayıcıdan oyuna girebilsek olacak bence ama ..

7. **GTS**

**GTS** User

aynen uyguladım çözüldü tşk. ederim