OYUNA GİRİLMİYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -DEAD*STAR- tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben chrome tarayıcısını kullanıyorum flash playerim güncel ama oyuna girmeye çalışırken başlaya tıkladığımda ' sunucuya bağlantı kuruluyor lütfen bekleyin ' yazısı çıkıyor ama ne kadar beklesemde açılmıyor çok nadir açılıyor o zamanlarda oyunda portaldan atlamaya çalışırken atlamıyo portaldan oyun tıkanıyor yeniden başlatırsak anca düzeliyor yeniden başlatınca da sunucuya bağlanılıyor yazısı tekrar geliyor oyunu oynayamıyorum bi arkadaş internet geçmişini sil düzelir demişti yaptım ama olamadı bi kaç kişiye sordum kimsede bu sorun yok hatta bu bilgisayardan başkasının hesaplarına girincede böyle sorunlar olmuyor sadece bendemi oluyor lütfen yardımm!!!

2. Chrome silip tekrar yükle. Eğer sorun devam ediyorsa tarayıcı değiştir genellikle bu iki çözümden birisini yaparsan sorun çözülür.

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Tarayıcınızı Güncelleyin. Ondan sonra Her 3 günde bir tarayıcınızın önbellek ve çerezlerini temizleyin. Portaldan atlama sorunu genel olan bir sorundur teknik ekibe bildirilmiştir.

Ek olarak proxy şifreleyici program veya varsayılandan farklı bir dns kullanıyorsanız oyun sunucuları ile iletişimde sıkıntı yaşayabilir o yüzden dns ve proxy şifreleyici programları kapatın. Dns değiştirdiyseniz varsayılana döndürün

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.