Destek oyuna giriş adresleri bi bakar mısın??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dikduran1 tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dikduran1

dikduran1 User

ilk üye olduğumda direk adresinde üye olup oynamaya başladım daha sonrra adresinden giriş yapmaya çalıştığımda kullanıcı adı hatası aldım neden böyle bir şey var... yada bu ilerde bir sorun oluşturur mu? sitesinden kayıt olmamanın???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  2. Kullanıcı nickleri çakışmış olduğundan dolayı hata veriyor olabilir.

Bigpoint ayrı Darkorbit ayrı.

Darkorbitten bigpoint kayıt olamazsın ama Bigpointten darkorbite kayıt olabilirsin.

3. Mr.User

Mr.User User

bigpoint şirketin sayfası. Burdan uyelık aldıgında sırkete ait her oyundaki hesabına koprü (Bağlanti) yapabilirsin.

Atıyorum darkda
    tr2 de bır hesabın var. nick: Uye1 şifresi ********
    tr4de nıck: uye2 şifre ************

Bigpointe gırerek hesab sayfasınadan bir tıkla tr2 ye veya tr4 de girebilirsin.

Yanı bigpoint sayfası anasayfa oyun sayfaları tali sayfa olarak duşun:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  4. dikduran1

dikduran1 User

oyun ilk açıldığı dönemler de bu iki adresin birbirinden farkı yoktu... adres çubuğunda ki linker aynı idi. sonradan reloaded olunca mı değişti netti bilemedim....

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle üyelerin Forum içinden yada dışından link paylaşması güvenlik nedeni ile yasaktır.

Sorunuza gelecek olursak ;

Bigpoint ' in tüm oyun sayfaları birbirinden bağımsızdır.

Dark orbit sayfasından , Dark Orbit oyununa üye olursunuz ve Dark Orbit ' e giriş yapabilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse ; Dark Orbit ' e üye olmuş bir oyuncu , aynı üye bilgileri ile Seafight ' e giriş yapamaz.

Bunun ana nedeni kayıtlı üye sayısının fazlalığından kaynaklanan veritabanı ve sunucuda ki yoğunluk.

Kayıtlı üye sayısı arttığı için , Bigpoint ' in veritabanı ağırlaştı.

Bu nedenle oyunların veritabanları ve sunucuları birbirinden ayırıldı.

Bu şekilde oyunların veritabanları ve sunucuları birbirinden ayırılarak , sizlerin hesaplarınıza daha hızlı erişim yapması sağlanıyor.

Endişelenmenizi gerektiren bir durum yok.

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  6. dikduran1

dikduran1 User

teşekkürler modum linkler de yine darkorbite ait olduğu için yazdım ..
    konu kilitlenebilir...

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.