oyuna giriş bonusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (())karamizah(()) tarafından 19 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bu oyunu sürekli oynuyan arkadaşlar sizle hergün oyuna çık gir yapıyormusunuz.

1. evet

oy sayısı 2
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyunu sürekli oynuyorum ama herzaman karşılaştığım bir problem var.. gün aşırı oyunu oynuyorum. ama ne hikmetse çoğu zaman oyuna giriş bonusum 5 olması gerekirken 1 oluyor.. ana sayfam her daim açık. sanırım gün aşırı oyundan çıkıp tekrar girmek gerekiyor.. bence bu gereksiz bir uygulama. zaten oyundayım. neden gir çık yapayımki. seyir defterimde her güne bir faaliyet varken işin yoksa oyuna gir çık.. bence bu hatanın düzeltilmesi gerek..

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyuna her girip çıkmada bonus alamazsınız bonuslar günlük verilmektedir

Keyifli forumlar

3. syn moderator. beni yanlış anladınız. farkındaysanız ben oraya her giriş çıkışta yazmadım. günlük giriş çıkı diye de özellikle belirttim. lütfen yazıyı daha dikkatlice okuyunuz.

4. Her gün girip çıkıyorsanız bir problem olmaması lazım.

Bende hergün alıyorum giriş bonusunu ama senin dediğin gibi bir hata olmadı şuana kadar.

5. Merhaba ,

Bilgisayarınız sürekli açık ve oyun hesabından hiç çıkmıyor musunuz ? Şahsen günlük girişleri bende alıyorum. Sonuç olarak tarih önemlidir. Yani 19 Mayıs tarihinde hangi saat'te girerseniz girin ilk girişte ödülü alırsınız. Siz siteden çıkmıyorsanız pc hep açıksa o zaman tarih değişimlerinde sıkıntı olduğu için ödül gelmiyordur.

Yada yaşadığınız olayı anlaşılır bir şekilde yazarak support'a bildiriniz. İnceleme sonrasında yapılması gereken birşey varsa yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.