oyuna giriş ekranı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Milli_Doktrin tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir süredir yeni bilgisayarımdan oyuna bağlanıyordum, 3D bağlanma ekranı geliyordu şimdi eski bilgisayarımdan oyuna girmem gerekti. 3D bağlanma ekranı gelmiyor eski bağlanma ekranı geliyor oyunu başlata tıklayınca da bağlanıyor deyip orada kalıyor oyuna giremiyorum, çerezleri sildim yine de olmadı

2. Drowhake

Drowhake User

Bilgisayarın tarayıcı üzerinden 3 boyutu desteklemiyor yada herhangi bir sıkıntısı olabilir onu bir kontrol et.Bunun dışında normal bağlanma ekranında internet sıkıntısı güvenlik duvarı sıkıntısı olabilir.Bunun dışında direk görüntüyü kaldırmama ihtimali var.Bilgisayarının minimun sistem özellikleri tutuyor mu bir kontrol et :

işletim Sistemi:Windows XP/Vista/Windows 7
    İşlemci: Pentium® IV 2.4 GHz yada daha iyi bir işlemci
    Hafıza: 1.5 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6600 GT - 256 MB RAM yada benzer bir ekran kartı
    Browser: Flash player browser plugini.

3. rahat kaldırıyor
    flash playerın dosyasına girip ordan bir şeyleri siliyorduk o nasıldı
    dns de değiştirmedim aynı otomatik

4. Drowhake

Drowhake User

Flash Playeri bilmem ama DNS ' yi diyorsan dns değiştirmeye gerek yok 1 tıkla Zenmate adlı tarayıcı programını kur bir ara popülerdi yasaklar kalkınca popülerliğide kalktı canım programın dediğim gibi zenmate ile dene.

5. Merhaba ,

Sıkıntı yaşadığınız tarayıcı dışında başka tarayıcılar ile deneyebilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızda antivirüs programı varsa ( ESET ) genelde bu tür sıkıntılar yaşatabiliyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.