oyuna giriş sorunsalı...

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ...VENÜSLÜ... tarafından 10 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. dün ve bugün iki gündür oyuna ekranına giriş yapılamıyor..vip alanlar,indirim paketi çekenler,katlayıcı avantaj paketi alanlar hepsi iki günlük (şimdilik) mağduriyeti var..üstelik emperiyan etkinliğinden de günler eksiliyor zaten etkinlik 7 gündü..iki gün gitti.beş günlük bir etkinlik oldu...acaba yönetim bunun telafisini oyuna yansıtacakmı..

çoğu insan hafta içi çalıştığı için benim gibi hafta içi çalışan insanların emeğide zamanıda hafta sonu bu oyunda geçiyor...ama gelin görünkü oyunun geldiği nokta bu..ddos saldırısı diyip bir telafi kuponu verip geçecekler..artık yönetimin sağlam bir adım atıp unity e geçmesi lazım.hem ddos saldırılarından hemde bot ve trenlerden oyunu arındırmak için bir adım atmanız gerek bigpoint..4 yıldır hayata geçirilemeyen bir unity sözünüz var...artık tutun bu sözünüzü..

birde şunu belirtmek istiyorum..oyunda chat adminleri yok..forumda modlar yok..yani oyun sahipsiz bir oyuna döndü..eskiden karşımızda her zaman bir muhattabımız olurdu..sorularımıza aynı gün cevap verilirdi.şimdi artık yazmak bile gelmiyor içimden.çünkü cevapsız sorulardan tutunda muhattap alınmamaya kadar fazlasıyla alıştım..önerim şu ya oyunu düzeltin insanlara emeğinin ve parasının karşılığını verin yada oyunu kapatın gidin..

14 yıllık darkorbit oyuncusu olarak sevdiğim bir oyunun bu duruma gelmesi içimi acıtıyorr..

Son düzenlenen: 10 Mart 2024
  2. noktakoyam

noktakoyam User

keske unity gecilse

3. smoonrise

smoonrise User

Biz geri bildirimler ile hafta sonu etkinlik olmasın dedikçe sorun oluyor maduriyet oluyor dedikçe sanki inadına gibi 2-3 etkinlik birden denk getiriyorlar artık , ya paraya çok ihtiyaçları var yada işlerine gelmedikçe geri bildirimlerin hiçbir anlamı yok onlar için , ben çok uzun zamandır sadece hafta içi oyuna giriyorum günlük giriş ödülünü bile almak için giriş yaparken yaşattıkları korku yeter artar bile , malum eğer bir askıda kalır yada ona benzer bir sorun olursa 1 hfta 1ay geri açılamayan hesaplardan olma ihtimali var .