oyuna giriş sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆ÖZΞŁ___HΛЯΞКΛТ☆¯2 tarafından 8 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam oyuna giriş yapamıyorum sunucu bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor çerezleri falan herşeyi temizledim sayfaları yeniledim ama girmiyor

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Başka tarayıcılardan da denediniz mi ?

İyi Forumlar.

3. ALPEREEN

ALPEREEN User

Merhaba virüs programında İnternet Erişimi bölümü varsa onu etkisiz hale getir eğer yoksa virüs programını tamamen kapat öyle girmeyi dene. İyi oyunlar

4. Merhaba ,

Bilgisayarınızda ESED/ESET antivirüs programı varsa genelde bağlanmama sorunlarına neden olabiliyor. Geçici olarak devre dışı bırakıp ya da Web erişimi korumasını devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Modemi resetleyip tekrar dene

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Sorununuz düzeldi mi bize geri bildirim yaparmısınız.

İyi Forumlar.

7. titans___

titans___ User

merhaba bende de bugün girişde sıkıntı oldu ama girdim artı gemiyi sentinelde bırakdım amberde açıldı 2009dan beri ilk defa başıma geliyor

8. çok teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım 1 gün boyunca bekledim açılmadı modemi resetledim crome dahil her türlü tarayıcıda denedim bugün tekrar girdim 2 saat sonra ekran görüntüsü olmadan oyuna başladı sadece yıldızlar vardı ama açıldı sağolun

9. Merhaba ,

Ayarlarınızı kontrol edin ya da Flash Player güncelleyin. Oyun açıldıysa görüntü gelmiyorsa oyunu oynamak yine sıkıntılı olacaktır. Eğer gerekirse tekrar konu açabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygunudr.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.