Oyuna Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BΛЯ©ΣLOПΛ tarafından 3 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG]

nick şifre yazınca hiçbişey olmuyor giriş yok hatada vermiyor başka hesaptan profile baktım profil artık görüntülenemiyor dedi

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İlk olarak mailinize şifremi unuttum tarzında mailinize yollayıp hesabınıza öyle girmeyi deneyin ya da Kullanıcı id'niz ve fotoğraf ile birlikte Support ' a yazınız.

İyi forumlar.

3. Giriş yaptığınızda hata kodu nedir. Homeloginerror=99 mu 98 mi?

Adres çubuğunda yazar bu kod.

4. Geçmiş olsun ban yimişin supporta yaz :D

5. hiç bir şey olmuyor sayfa yenileniyor nick şifre yeri boşş kod falan çıkmıyor

akşamları işten gelince 1-2 saat takıldığım hesaptı yavvv bot mot yüzü göremedi gemi :DD ne banı acep

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ocak 2020
  6. Onu söylemedim ben size.

7. ? ne demek istemiştiniz adres çubuğunda hata kodu falan yazmıyor

8. Adres çubuğunun sonunda Homeloginerror=99 mu 98 vs. yazar. Eğer yazmıyorsa bilemiyeceğim.

9. malesef hiç bir şey yazmıyor hesabı tamamen silmişler ilginç bir durum

10. O zaman size support'a danışın diyebilirim anca.

11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde üst üste mesaj atmak yasak olduğu için mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

Sorununuz ile ilgili takım arkadaşımın belirtmiş olduğu gibi Support Ekibi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
    İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.