oyuna giriş sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve omerkilic2909 tarafından 27 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. uzun bir aradan sonra yeniden başladım ama inanır mısınız 1 günde soğudum. Çünkü sunucuya bir türlü bağlanamıyor.. ben diyeyim 1 saat siz diyn 2 saat, bu ne kardeşim yav

2. yani belli bir saat aralığında sunucuyu mu yavaşlatıyorlar :mad:

ben saat 11 den beridir bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2020
  3. 2 gündür ben oyuna giremiyorum nedirla bu oyunun bu hali desteklere gittim para verdim birde %50 tp ve şeref desteklerim bosa gidiyor giden sürelerin telafisi istiyorum

4. sunucu tr 5 mi

ƬƇ*SΛŔĪZĿĪ*ƬƇ38 bunu beğendi.
  5. acaba sadece tr 5 mi böyle

6. tr1-5 pert valla girilmiyor kaç saattir ilgilenen de yok

7. tr1 de öyle giremiyorum.zorla girdim bir ara onda da dona dona oynıyamadım

8. bekleme sürem oynama süremi geçti.. bu da oyunun bir parçası mı acaba :D

9. bilgi verip bakıma alsınlar kaç gün sonra açılacaksa bekleyelim.böyle ne zaman açılcağını bilmeden beklemek insanı oyundan daha fazla soğutuyor.bilgi verseler yeter.

zwartaN bunu beğendi.
  10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar Her konu altına her başlık altına yazdığımız gibi bu başlık altına da yazıyorum. Oyunda oluşan problemlerin farkındayız ilgili şikayetlerinizin hepsi merkez ekibe iletildi en kısa sürede sorunu çözmeye çalışacaklardır. Bizlerde sizin gibi oyuncuyuz bizlerde aynı problemleri yaşıyoruz, yapabileceğimiz ufacık bir şey olsa sizce yapmazmıyız? Kendi oyun zevkimizden neden ödün verelim ki. Merkez ekip herhangi bir şey yapmadıktan sonra bizim ilgili şikayetleri bildirmek dışında bir yetkimiz yok.

İyi Forumlar.

11. crazytr123

crazytr123 User

Hocam en azından bu kadar promlemlerden, sıkıntılardan sebep insanlar sinirlenip bir şeyler dediği vakit biraz taviz verilsin. İnsanlar en ufak şeylerden banlanıyor oyunda patır kütür. Biraz musamaha edilmesi gerek. Çünkü bütün olanların müsebbibi oyucular değil yöneticiler.

12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bununla ilgili şöyle bir örnek vermek isterim "bardak" bizim yasaklı kelimemiz olsun ve bu problemlerden önce chat veya forumda biri bardak yazdığında 1 gün 1 ay 1 yıl gerekli cezası neyse onu verdiğimizi düşünün. Bu sorunlar gün yüzüne çıktığında Biri "bardak" yazarsa o arkadaşa insiyatif göstermelimiyiz? göstermemelimiyiz? gösterirsek daha önce cezalandırdığımız oyuncuya haksızlık olacak. Bu da oyuncular tarafında ayrım yapılıyor adı altında bir düşünce oluşturabilir. İşin kısası Gerekli cezalar ve gerekli uyarıları en doğru şekilde vermeye çalışıyoruz. Tabi bizlerde insanız bizde hata yaparız eğer ilgili şikayetiniz varsa yani haksız bir şekilde banlandığınızı düşünüyorsanız direk Support ekibine bildirerek, cezanız haksız bir şekilde yapıldıysa kaldırtabilirsiniz.

İyi Forumlar.

13. biz eleştirelim sizde eleştirileri üstlere iletiyosunuz daha hızlı çözüm olur.sadece sizden ricam süre versinler böyle ne zaman geleceğini bilmeden oturmayalım pc başında.

crazytr123 bunu beğendi.
  14. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yazılım konularına meraklı bir birey olarak bu gibi durumlarda bir zaman vermek çok yanlış bir tercihtir. Örneğin çok basit bir iş takip programı yazdığınızı düşünün ve yazdığınız programda bazı hatalar çıktığını varsayın, siz bu hatalar üzerinde çalışırken programın başka bölümlerini arızalandırabilirsiniz. Kod eklerken veya mevcut kodu düzenlerden başka bir yerde değişiklik yapılaması gerekebilir. Yada ilgili kod sınıfının en baştan düzenlenmesi gerekebilir. Yani kısaca bu gibi durumlarda net bir zaman vermek pekte mümkün değildir.

İyi forumlar.

15. KORDON-65

KORDON-65 User

1 aydır hala sıkayetlerınızı soyluyorsunuz forum moderatorlar ama hala bı sonuc yok ! gunden gune daha da kotulesıyor oyun ve su oyundan sogudum kadar hıc bır oyundan sogudum sırf emek ve para yatrdım ıcın devam edıyorum ama bu oyun kurumlu olsaydı coktan bırakmıstım sırf tarayıcadan gırılıyor dıe bırakamıoz !