Oyuna Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve wizz46500 tarafından 17 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. wizz46500

wizz46500 User

neden oyun sürekli hatalarla karşımıza geliyor ?

√PİSKOØAИGЄL™ bunu beğendi.
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yaşanan sorunlardan dolayı bizlerde oyuna giriş yapamıyoruz. Sorun raporlanmış ve teknik ekibin çözmesi beklenilmektedir. Bu durumda sabırlı olmaktan başka şansımız kalmıyor.

İyi Forumlar.

3. Sayın moderatörüm konuyla alakasız ama başka bir şekilde size ulaşamıyorum. Benim açtığım konu taşındı ve hiç bir moderatör cevaplamadı. Rica etsem kontrol edebilir misiniz?

4. Merhabalar,

Bahsettiğiniz konuya tarafımdan cevap verilmiştir.

İyi Forumlar.

5. Teşekkür ederim fakat attığım cevabı okursanız ne demek istediğimi anlamışsınızdır onların kullandığı üslup gayet sert ve tehditkar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim supportta aynı kounuyu yazdığımda cevap bile verilmedi.

6. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Oyunu indirip rahatça giriş yapabilirsiniz

7. bekçi27

bekçi27 User

modum beta sürücüsünde giriş yapdıkdan sonra bir yere bir basınca direk çıkış alıyor sürekli bitek bendemi oluyor yoksa gelen bi sorunmu