Oyuna Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve K_O_N_Y_A_L_I tarafından 19 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna giriş yapıyorum fakat yükleniyor kısmında durup kalıyor neden acaba öğrenebilirmiyiz admin...

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

3. thanatos admin hepsini yaptım hala aynı

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Tarayıcıyı tamamen kapatıp tekrar tarayıcınızı başlatıp yeniden oyuna bağlanmayı deneyiniz.

5. ben 3 gundur slotsuz yaratıksız oyuncusuz droid duzeni gorunmez şekilde haritada boş boş geziniyorum bir el atsanız keske baglanıyorum ama boş heryer portlar yok

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Görsel bir sorun veya geminiz bugda kalmış olabilir. Yukarıda belirtilen çözüm yöntemlerini denedikten sonra çözülmemesi durumunda Support Takımından hesabınızı hangara aktarmalarını talep ediniz.

İyi Forumlar.

7. xeccex

xeccex User

şu an itibari ile oyun sunucusu yükleniyor diyor öle kalıyor? sorun bende mi acaba yoksa genel mi ?

8. bende de öyle, sanırım çalışma var o yüzden

9. Bendede aynı sroun var gidip gelip çerezleri temizleyin diyip durmayın oyunda sıkıntı çalışma var galiba yükleniyorda kalıyor reset attım çerezleri temizledim gelmiyor

10. xeccex

xeccex User

şimdi düzelti...

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Anlık bir geçici sorun oluşmuş olabilir. Sorun çözüldüğünden konuyu kilitliyorum. Benzer durumda yeni bir konu ile durumu bize iletiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.