Oyuna Giriş Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve tryhardD tarafından 12 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tryhardD

tryhardD User

20 dakikada zor girdim oyuna capchayı doldurmama rağmen tik almasına rağmen captchayı tekrar tekrar doldurtup oyuna almadı, etkinlik öncesi yine bir facianın habercisi mi bu? Şayet buysa lütfen planlanan etkinlik iptal edilsin etkinliksiz de oynuyor insanlar (oynayabiliyor (!) ).

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Belirtilen TSI durumunda genel bir giriş sorunu yaşanmıştır. Sorun yakın zaman içerisinde düzelmiştir. Oyuna tekrardan giriş yapabilirsiniz.

İyi Forumlar Dilerim.

tryhardD bunu beğendi.
  3. saat 00/57 ve ben hala 502 ve 503 hataları almaktayım dns ve tarayıcı ön belleklerini temizlediğim halde halen daha aynı hataları alıyorum oyun vpn ile bağlanmak yasa biliyoruz ama başkada çare kalmıyacak galiba neyse bu gecede oynamayız diyeceğim ama sıklıkla oluşan bu hatalar artık düzelsin rica ediyorum tüm D.O oyuncuları adına

4. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Ödeme yönteminiz değişirse bizimle iletişime geçmeyiniz :)

Oyunda tekrardan giriş sorunları başlamıştır. Sorun rapor edilmiştir.

5. şakaydı gapdanum yahu şagadandamı anlamayisun :D:D

kaptan34 bunu beğendi.