Oyuna Giriş Sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ASLAN_DARBESİ tarafından 2 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar oyuna girebilen var mı? Ben giremiyorum 2 gündür. Bazıları giriş yapabiliyor anasayfada yazılar normal çıkıyor gemi patlamış gösteriyor oyunu başlat diyorum açılıyor oyun ekranındaki yazılar bozuk çıkıyor tıklayınca oyun ekranını kapatıyor bu hatayı nasıl çözebilirim darkorbit clientten giriyorum.5-x haritalarındada açılmıyor.

2. Aethra

Aethra Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,
    Hangardan bi gemiyi aktif edip oyuna giriş yapınız, yaptıktan sonra patlamış gemiyi aktif ediniz.

İyi Forumlar.

3. hangardan hiç oynamadığım sağlam gemiyi aktifleştirsem de ben giremiyorum oyuna yazılar bozuk ve arkadaşın dediği gibi bir ekranda kalıyor
    ama farklı bir hesaba girmeye kalksam giriyor sorun yaşamıyorum

ASLAN_DARBESİ bunu beğendi.
  4. Aethra

Merhaba,
    patlamış gemi tamir olana kadar 3-4 kere gemileri değişmeyi deneyebilir misin?
    Aynı sorunu dün kendim de yaşadım deneyerek çözüme ulaştım.

İyi Forumlar.

5. atlama yapmadıysam hangardaki tüm gemileri denedim ne yazıkki :(
    fakat şöyle bir durum vardı bu sorunu dün gece yaşadım ve konu açmadıydım belki sabaha düzelir diye sabah oyuna farklı bir hangardan girmeye çalışına girdi bende konfimin dizili olduğu gemiyi tekrardan kullanayım dedim çıkıp ona girdim tekrardan hata almaya başladım

sorun belki de oyundaki lisan bozukluğuyla alakalıdır tüm yazılar falan bozuk oyunu sildim önbelleği falan temizledim düzeltemedim bu lisan hatasını nasıl düzeltiriz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2023
  6. herşeyi denedim malesef sorun devam ediyor. :(

7. Aethra

Merhaba,
    alttaki adımları deneyebilir misiniz?
    darkorbit istemcisinin kısmında sol üst tarafta bulunan ayarlar sekmesinden ön belleği temizleye basın. Daha sonrasında,

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download İçerisindekileri sil .

Arama kısmına '"çalıştır" yazın, açın.

- %temp%
    - temp
    - Prefetch
    - Recent

İçerisindekileri sil.

bunlar olmaz ise;

Başlat>çalıştır>inetcpl.cpl>gelişmiş>sıfırla>kişisel ayarları sıfırla tik at
    sonra sıfırla

İyi Forumlar.

8. Aethra

Merhaba,
    Temp temizlemeyi denemediyseniz bi üstteki mesajımda adımları takip ederek temizleyebilirsiniz.

İyi Forumlar

Sayfayı Paylaş