Oyuna giriş tr2.darkorbit.com da takılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozikoc tarafından 25 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ozikoc

ozikoc User

Support a 2 farklı mail ile iletişim kurmama rağmen 2 keredir hiç bir dönüş yapılmıyor. Tr3 de oynadıgım oyun içerisinde yanlışlıkla oyun sekmesinde değil de ilk sekmede dünya işaretine tıklayarak tr2 ye tıkladım ve o aralarda server birleşme olayı vardı ve birden tr2.darkorbit.com da ve oyun en son hangi server a girdiysen o server a yönledirdiği için ana sayfadan her girişimde tr2.darkorbit.com a atıyor ve giriş yapamıyorum 1 senelik vip im vardı o ölüyor lütfen yardım eedebilecek varsa veya birine yönlendirebilecek ya da iletilebilecek yardımcı olsun..

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizden ricazm ilk olarak supporta başvuru yaptığınız e-maila dresini kontrol etmeniz olacaktır. Bazı durumlarda supportan gelen cevaplar SPAM kutusuna düşebiliyor. İlaveten e-mail adresinize başvurunuzun kabul ediliği ile ilgili mail gönderildi mi?

Support ekibi yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içersinde cevap vermektedir. Birden fazla kez aynı sorunla ilgili başvru yapamınız sorununuzu daha hızlı çözmez, supportu daha meşgul hale getirir. Lütfen sabırlı olun.

Eğer hesabınıza 48 saatten fazla sürede cevap gelmediyse eski ticketinizin nurması ile tekrardan başvuru yapabilirsiniz. Bu sırada cevap için belirttiğiniz e-mail adresinin hesabın kayıtlı olduğu e-mail adresi olduğundan emin olun.

İyi forumlar.