Oyuna Giriş (Yanı Kullanıcı Adı) Değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ĀŁMĀИ_KЦҐĐЦ_34_74™√ tarafından 19 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuna Giriş (Yanı Kullanıcı Adı) Değişikliği Hakkı Verilsin Mi ?

1. Evet

95,2%
  2. Hayır

4,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamün Aleyküm, Bildiğiniz Gibi Eskiden Oyuna Giriş (Yanı Kullanıcı Adı) Oyun İçindeki Ad İle Birlikte Değiştiriliyordu. Ama Son 2-3 Yıldır Oyun İçi Ad Değişmesine Rahmen, Oyun Giriş (Yanı Kullanıcı Adı) Değiştirilemiyor. Eskiden Yapmış Olduğumuz Değişik Harfli Kullanıcı Adları Şuan Bize Sıkıntı Cıkarıyor. Yanımda Flash Veya Sürekli Kullanıcı Adımı Bir Yerlerde Taşımam Gerekiyor. İsteğimiz Şudur ki;
    Bir Kereye Mahsus Kullanıcı Adlarında Değişik Harf Veya Şekil Bulunan Oyuncular İçin, Kullanıcı Adı Değişiklik Hakkı Verilsin...
    Veya Kullanıcı Adı Tüm Oyunculara Bir Kereye Mahsus Yada Değiştirebilen Bir Şeye Dönüşsün...

Aria ve **YaKuZa_WaNtEd** bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Oyunda belki değişmeyen tek şey :D

3. Kullanıcı adı ile oyun içi pilot adı farklı olmalı, çork farklı kullanıcı adına sahip arkadaşlar bu kullanıcı adını unutunca hesaba giriş yapamıyorlar sanırım doğru mu? tam bende bilmiyorum nickim şekilli değil :)

yani bu konuyu siz açınca aklıma geldi .

4. Şöyleki Zaten Kullanıcı Adı İle Oyun İçi Pilot Adı Farklı Olması İyi Birşey. Sıkıntı Eskiden Pilot Adını Değiştirirken Şekilli Harfler Veya İşaretler Kullandığımız İçin Kullanıcı Adımızda Aynı Olmuştu. (Amaç Oyunda Pilot Adı Güzel Gürünsün Diye Giriş Adımızın Verdiği Sıkıntıyı Umursamıyorduk Ama Artık Yeter Yanı) Sonra Bu Kaldırdırıldı. Pilot Adı Ayrı Kullanıcı Adı Ayrı Oldu. Ama Pilot Adı Değişebilirken Kullanıcı Adı Öylece Kaldı. Oyuna Giriş Yapmakta Zorlanıyoruz Yazarak Girmek Varken, Kullanıcı Adını USB Bellekte Taşımak Veya E-Postada Taşımak Zorundayız O Şekilli Harfleri Yazamazsınki...

5. Oyunda Tek Değişmeyen O Olsa İyi Halen Flash Player Kullanıyor. Oyun Çöktü Çökecek Kasmaktan. Verdiği FPS'ler Berbart.

WolfWar bunu beğendi.
  6. ben hesabı 2014 de açtım şanslıyım ki ikisinide yazabiliyorum :D

7. buda güzel fikir ama bana yaramıyor ama yarıyan kişiler vardır ondan +1

8. MaXiMuS

MaXiMuS User

kesinlikle olmalı ID numarası sabit zaten ilk girişteki nickin sabit olmasına gerek yok

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  9. Bencede :)

10. Alfisti35

Alfisti35 User

Şöyle olabilir fakat hiç ilgileneceklerini sanmıyorum.

Giriş kullanıcı adı ile oyun kullanıcı adı aynı yapılmazsa hiçbir sorun kalmayacak.
    Yani giriş adı DARKORBIT ise oyundaki adı DARKORBIT yapılamayacak misal DARKORBIT1 yapılabilmeli.

Çok eksik var otursak destan yazarız da kendi halimizde yuvarlanıp gidiyoruz eş dost muhabbeti olmasa bizde göçerdik buralardan :)

11. Varya Çok Haklısın, Eksik Bol İlgilenen Umursayan Yok. :)

12. Duck▲

Duck▲ User

Giriş ve oyun nick'lerinin farklı olmasının sebebi hesap güvenliğidir.
    Kullanıcı adını alan kişi zorlama yöntemiyle hesabı ele geçirebilir.

Ama yine de kullanıcıların giriş Nick'lerini değiştirmesinde bi sakınca olduğunu düşünmediğim için
    olumlu oy verdim.

13. :) Teşekkürler Zaten Pilot Adı İle Kullanıcı Adı Aynı Olsun Demiyorum. Sadece Eskilerden Bahsettim.

Duck▲ bunu beğendi.
  14. [​IMG]

Duck▲ bunu beğendi.

15. VALLA YA NİCKİMİ 2012 YILINDA BİR CLANA GİRMİŞTİM ONUN TAGI VAR ŞEKİLLİ BİR YAZI HESABIMA GİREBİLMEK İÇİN YOUTUBEDE BİR VİDEO VAR O VİDEOYU AÇIP ONU KOPYALIYORUM BAŞKA BİRYERDE YOK O ŞEKİLLİ YAZI O VİDEOYU YUKLEYEN SİLSE BENİM HESABIMDA SİLİNMİŞ OLACAK :D

16. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.