OYUNA GİRİŞ YAPAMIYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve €EhLiBeyt€ tarafından 16 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OYUNA GİRİŞ YAPAMIYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ!!

Sürekli Baglantı kuruluyor diyor !!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereğince büyük harfle yazmak yasaktır. Bağırmak manasına geldiğinden dolayı
    Lütfen çerezlerinizi temizleyin ve anti-virus programınız aktifse devre dışı bırakınız.

İyi Forumlar

MaXiMuS bunu beğendi.
  3. Oyunda problem var önce antivirüsü kapat dene olmazsa sayfayı sürekli yenile açılıyor

4. Merhaba ,

Genel bir sıkıntı , internet bağlantısında sıkıntılar yada antivirüs programı varsa " Bağlantı kuruluyor..... " ekranında kalıyor. Bilgisayarınızda antivirüs programı varsa geçici olarak devre dışı bırakıp deneyiniz.

İyi forumlar.

5. MaXiMuS

MaXiMuS User

Adminim bu hata nerden çıktı bilginiz varmı ?

6. Merhaba ,

Virüs programlarından kaynaklanıyor. Sayfada yada her hangi bir yerde geçen bir isimden dolayı da bu tür sıkıntılara neden olabiliyor. Bazı virüs programları bir dosyayı virüs diye göstermez ama bazıları gösterebiliyor. Büyük olasılıkla oyun oynamak için açtığımız pencere ile ilgili böyle bir durum olabilir. Yaklaşık olarak 2-3 senedir böyle bir sıkıntı var ve genel olarak ESET yada ESED programlarında oluyor.

İyi forumlar.

MaXiMuS bunu beğendi.
  7. adminim antivirüsü kapattıgımızdada bazen oluyor son zamanlarda özellikle

8. Merhaba ,

Yukardaki mesajlarımdan birisinde 3 tane sebep yazmıştım. Virüs programı nedeniyle olan bir sıkıntı değilse geriye kalan 2 seçenekten birisidir.

İyi forumlar.

9. adminim buldum belki arkadaslarada yardımcı olur antivirüsten degilse güvenlik duvarında kullandıgınız browsere özel izin verdiginizde herhangi sıkıntı olmuıyor saygılar

10. TheDrayS

TheDrayS User

Bende KasperSky adlı virüs programı var. Lisanslı kullandığımdan dolayı devre dışı bırakamıyorum.

Çözüm: Firewall'a girip web tarayıcısına tüm izinleri verin.

11. Merhaba ,

Alternatif çözüm yolları işe yarayabiliyor.

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.