Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xumudunuzzz tarafından 10 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yan bir hesabım vardı int13 serverinde oynuyorumdum serverlere bi bakaym dedim fr2 serverim açıktı gemim oldugun hatırlamıyordum fr2 ye girdim sonra oyun attı ve oyuna giremiyorum daha doğrusu hesaba giremiyorum ıd şifremi yazıyorum fransızca darkorbit sitesine atıyor ilgili bir yönetici yardı medebilirmi buda ss im :

heryolu denedim şifremi değiştirdim fakat nafile lütfen yardımcı olun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Mart 2018
  2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Eğer ki Hesabınıza erişemiyorsanız Support ile iletişime geçiniz.

iyi forumlar.

3. nasıl geçeceğimi hiç bilmiyorum nbaısl yapıcam

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu kısma tıklayarak eski sunucunuzu seçebilirsiniz.

iyi forumlar.

5. KARDEŞİM ORAYA GİREMİYORUM İŞTE OYUNA GİRMEDEN DİREK SS İLE GÖSERDİGİM RESME ATIYOR HİÇ GİRİŞ YAPAMIYORUM HESABA

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geliyor. Küçük harf kullanınız. Nasıl değişecek diye sordunuz. Cevabı şekilde dedim.

İlk Mesajım da Supporta başvurunuz dedim. Onlar sorunun nedenini yada çözümünü size sunacaklardır. Eğer Support adresini bilmiyorsanız.

BURADAYA Tıklayınız. Sorununuzu yazınız.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Mart 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.