Bug / Oyun hatasi Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve frkeren tarafından 21 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. frkeren

frkeren User

Merhabalar

Yaklaşık 2 gündür Kullanıcı adı-şifremle ya da Facebook bağlantısıyla oyuna giremiyorum. Opera developer kullanıyorum ve Microsoft Edge ile Chrome kullanarak da denedim ama sonuç aynı.

Buradan sonra da girmeyi denesem de başarılı olamıyorum. Lütfen yardımcı olun

Kullanıcı adım oyun hesap adım ile aynı : .

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Forumda nick ve link paylaşmayalım lütfen .Bu giriş nickiniz ve server bilginiz ile supporta yazmanız gerekiyor .Forumda hesabınıza müdahele edemiyoruz.

Keyifli forumlar.

3. frkeren

frkeren User

İlginiz için teşekkür ederim ancak başka bir sorunum var. Support a yazmak için ID mi de istiyor fakat hesaba giremediğim için numaramı bilmiyorum onu nasıl öğrenirim ?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yeni bir hesap açarak sıralamadan pilot profilinizi bulun ve başvuru formuna durumu anlatarak linki de ekleyin.

İyi forumlar.

5. frkeren

frkeren User

Merhaba

Yeni bir hesap açtım ancak dediğiniz gibi baktığımda esas hesabımı arattığımda "kullanıcı bulunamadı" diyor

Ancak, ilginç bir şekilde o hesabımın şifresini değiştirebiliyorum. Şaştım kaldım cidden.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geminizn nickname'in yanlış yazmış olabilirsiniz. Mümkünse eğer sıralamadan hesabınızı arayıp, pilot profili linkinizi bulun.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.