Bug / Oyun hatasi Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KELP7784 tarafından 21 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KELP7784

KELP7784 User

Merhaba,

Oyuna giriş yapamıyorum ve supporta yazıyorum dalga geçiyorlar benle oyuna giremiyorum şifremi kaybettim yeni şifre istiyorum hemen hesabınıza giriş yaparak konuşun diyor yav arkadaş ben zaten giriş yapamıyorum diye supporta yazıyorum neden yardım. Etmiyorsunuz benim hesabım int1 de ben 3 aydır supporta yazıyorum umurlarında bile değil ben bu çara 400₺ para yatırdım emek verdim 19 level kastım neden kimse yardımcı olmuyorsunuz. Bakın gmail %100 benim spam klasörü boş şifre sıfırlama gelmiyor neden ??? Yardım edin

2. Prejiva

Prejiva User

Çalınmış ya da banlanmış olabilir.

3. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Aşağıdaki adresleri e-postanızın "Güvenilir Gönderenler" alanına kaydediniz. Tüm bu işlemleri yaptığınız halde şifre sıfırlama aktivasyon e-postasını alamıyorsanız, son oluşturduğunuz biletin Ticket numarasıyla birlikte tekrar support'la iletişime geçiniz ve karşılaştığınız sorunu detaylı şekilde anlatınız lütfen. Forum üzerinden hesabınıza erişebilmeniz için ne yazık ki bir işlem yapılamaz.

Yardımcı olan @Prejiva 'ya teşekkür ederiz.

Keyifli forumlar.

_ALPHA_, Efsane77 ve Prejiva bunu beğendi.
  4. Efsane77

Efsane77 User

nasıl çalıyolarki çarda hiçbir gelişme yok baktım hiç hilede kullanmadım banlanmamıştır diye düşünüyhorum

5. KELP7784

KELP7784 User

Anladım konu kitlenebilir

Hepsi güvenli ben sorunu anladım benim hesap şifre ve ıd bigpoint kayıtlıydı o yüzden şifre sıfırlama gelmiyor hiç darkorbit e kaydedemedim bigpoint portalı kapanmadan önce kaydedemedim bakın mail in gerçek ve benim olduğunun kanıtını görselde anlarsınız[​IMG]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2019
  6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forum Takımı olarak maalesef teknik sorunlarda yardımcı olamıyoruz, lütfen ValkyriE arkadaşımın önerilerini uygulayınız. Mesajlarınız birleştirilmiş ve isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

KELP7784 ve _ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.