Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. uçkw

uçkw User

botçular oyuna giriyorsa buraya bakmazlar zaten

2. En azından oyun yüklende bekliyor dün uzaylılar uzaya kaçırmışlardı:)) bence aç bir dizi film izle arada da çekirdek çıtla mumya:D

3. GÖLGE

GÖLGE User

!-!muMya!-! ve yakamozzz :)çayı kahveyi cipsi keki aldım geldim zabaha kadar burdayıkk:):)evet bugün taşınmaktan vazgeçmişler ama bizi hala içeriye almıyolar)))

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  4. Fmx.1453

Fmx.1453 User

[​IMG] Kanka oyundayız eglencesine giriyorum foruma :D

5. GÖLGE

GÖLGE User

ger.çektenmiiiiii:mad::):)oyuna giremeyen biz bott kullanmayanlarmı yanii))) siz hem oyuna girip hem gelip burda bizle dalgamı geçiyonuz yaniiii))))

Fmx.1453 bunu beğendi.
  6. Fmx.1453

Fmx.1453 User

7. Fmx.1453

Fmx.1453 User

3 boyutlu olması zaten ayrı güzel hem güncelleme yapıyor adamlar ugraşıyor bence güzel

8. GÖLGE

GÖLGE User

şimdi bizim yükleniyor K de beklerken sen oyundasın yani...Şimdi halay çeke çeke uzay boşluğunamı atlasak mumyaa yakamozzz)))

9. titans___

titans___ User

ben max5 yükledim de K harfinde oyunun kendi clienti yükleniyor doluyor öyle duruyor da başka giren var da giremeyenler forum da sadece birbirleriyle konuşuyor , başka giremeyenler de varmı bilemiycem .

10. GÖLGE

GÖLGE User

biz maalesef k harfinde kalanlarız:mad::(

titans___ bunu beğendi.
  11. şahin1

şahin1 User

yükleniyor sayfası bendede aynı başla butonu çıkıyordu ama giriş yapılmıyordu şimdi tam doluyor başlat butonu çıkmıoyr

12. titans___

titans___ User

yıllar önce de ne büyüsü mü neyin nesiyse k de kalır dı bu ara inadı inad kalıyor ve forum da cevap veren de yok ben yabancı forumlara da bakıyorumonlar da sorun çeken var giren de var nasıl bir şeydir hani bir kere girse takvim ödlü alsam ona da tmm diycem de etkinliği uzatmışlar yani hayrı vip de verseler girilmiyor ki bende vip var gitti

13. GÖLGE

GÖLGE User

Maalesef çayımı da alıp başka oyun oynamaya geçiyorum şimdi)))..Nasipse döneriz burayada))..

14. kimseden ses çıkmadığına göre yöneticilerimiz hala uyuyor demekki iyi uykular bundan sonra ne uri çekerim nede vip alırım

GÖLGE bunu beğendi.
  15. GÖLGE

GÖLGE User

eaglee eagleeee taşınıp gittiler bizi almadılarr eaglee))) seyri olmadan nere giderlerr)))hepsini kesecem oyun açılırsa))) Taşş olup kımıldayamasın gemileri eaglee)))

16. Bak buna hayır demem çay senden kek senden çekirdekte senden daha ne olsun iştirak etmektende bizden olsun gelirken çekirdek kabuklarını koymaya bi gaste kağıdı bulur gelirim o da benden olsun :)

GÖLGE bunu beğendi.
  17. Cıks dizi seyretmiyom ben oturdum okuyup üflüyom belki BAŞLA yeşil olur ...gittiiii caaaaaanım emeklerim deyu :)

18. GÖLGE

GÖLGE User

aaaaa lütfettinnnn)) gastee en önemlisi)))çokda üfleme uçmayalım komplee)))

19. Fmx.1453

Fmx.1453 User

meyve sularıda benden olsun :rolleyes:

GÖLGE bunu beğendi.
  20. GÖLGE

GÖLGE User

Tabiki efem buyrun gelin sizde))) Nasılsa kaldık forumda)))