Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. biz hancı onlar yolcu az kaldı diye cemde hiç bir şey vazgeçilmez değildir. Yada her şer de bir hayır vardır.yıl olmuş 2023 beceriksizler ordusuyla karşı karşıya diye bir etkinlik düzenlemeleri lazım:)

2. Bir bilgi falan yokmu bununla alakalı arkadaşlar giremiyoruz kuruduk kaldık :)

3. Fmx.1453

Fmx.1453 User

depo fullendi sayılır sjsjsjs

4. GÖLGE

GÖLGE User

biri bu Fmx.1453 alsın burdan))))...bunca insan giremezken siz nasıl giriyorsunuz?..nerden giriyorsunuz? bizede tam açıklayında bilelim)))

5. DAYI2*

DAYI2* User

beyler alman'ya formundan resmi açıklama
    +++ Resmi güncelleme +++

Merhaba uzay pilotları,
    Ne yazık ki hâlâ oturum açarken sorun yaşıyorsunuz.
    Bu elbette hepiniz için çok sinir bozucu ve size durumla ilgili kısa bir güncelleme vermek istiyoruz.

Mühendislik ekibimiz ve güvenlik uzmanlarımız bu aksaklıkların nedenini araştırdı.
    Sistemlerimizin gün boyu sürekli olarak DDoS saldırılarına maruz kaldığını/olmakta olduğunu dün bir kez daha fark ettik.
    Giriş yapabilseniz bile hizmetler, büyük gecikmelere neden olan devam eden saldırılardan zarar görür.

Ekibimizin bu saldırıları kontrol altına almak ve böylece oyunu normale döndürebilmek için 7/24 çalıştığından emin olabilirsiniz.

Bu zorlu dönemde gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz .

İstikrar sağlandığında elbette telafisi olacaktır. DarkOrbit

ekibiniz​

6. Fmx.1453

Fmx.1453 User

o az önceki attıgım resimdeki arkadaş denk geldi şansa bak ki zeus çıkartmış artık botlamı açtırdı kutuyu ellemi bilemicem :)

7. ELFİDA___

ELFİDA___ User

oyuncuları yok sayıyorlar sanırım hiç açıklama bile yapan yok bize de nediyim artık böyle bir sitede yıllarımızı vede paramızı verdik

8. ELFİDA___

ELFİDA___ User

9. bysleda

bysleda User

bu arkadaşın browser'ı opera mı?

10. Fmx.1453

Fmx.1453 User

bilmiyorum kanka olabilir ben facedegördüm ss aldım öyle 5-3 de pala toplatıyor gemisine şimdi

11. bende operadan girmeye çalışıyorum ama başla tuşu yok nasıl hallediliyor o ?

12. bysleda

bysleda User

anladım eyvallah, giremiyoruz en azından başka browser deneyelim belki gireriz.

13. bysleda

bysleda User

opera gx farklı galiba kanka onunla giriyor

14. başlat butonu yok ince bi ayar gerekiyor sanırım

15. bysleda

bysleda User

olabilir bilen arkadaşlar varsa güzel olur

16. upg0007

upg0007 User

Nankörlük yapmayalım arkadaşlar. Tamam oyuna giremiyoruz ama doya doya uri, vip, indirim satın alabiliyoruz. Maşallah oyunun o kısımları sapasağlam çalışıyor. Benim gemi rütbe düştüğüne göre botçular aslanlar gibi oyunda demektir. Böyle zavallı oyun olurmu ya, hileci oyunda oyuncu dışarda.

yakamoz(SY), bysleda ve GÖLGE bunu beğendi.
  17. aralıklarla deniyorum oyuna 20 dakika girdim sonra gene yüklende kaldı şaka yapıyolar galiba ama gülecek halde kalmadı:(

18. düzelcek işallah ya sabır :)

GÖLGE bunu beğendi.
  19. cyber713

cyber713 User

chrome portable ile giriş yapılabiliyor, yazılar falan bi tık sıkıntılı gözüküyo ama oyuna giriliyor

20. Yaşar1903

Yaşar1903 User

Abi nolur yaw oyun açılmıyor nolur oynuyom bu oyunu yalwarırım