Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. bulmacaa

bulmacaa User

ne muhattap var ne bır açıklama yazıklar olsun oyundan soğuttunuz

KAPOO__09 ve Catgineer bunu beğendi.
  2. GÖLGE

GÖLGE User

Günaydınnnn...oyun düzelmiş haydin toplaşın)))

!-!muMya!-! ve yakamoz(SY) bunu beğendi.
  3. Nasıl düzelmiş hala yüklenmiyor ??

4. Haklısın evladım bende kel bir eytli mahluk olarak seni destekliyor ve tanıyorum seni forumdan banlamıyorum çünkü ben bir şakşakçı bir kel mahluğum

5. Oyuna günlerdir girilmiyor . Oyunun sonu mu geldi ? Neden kimse ilgilenmiyor bu oyuna ???

Catgineer ve YENİLMEZ_KELSUBUTEY bunu beğendi.
  6. Size bazı gerçekleri açıklayim beyniniz ne kadar anlayabilirse.

Soru : Oyuna neden girilmiyor?
    Cevap : Siber saldırı var.

Soru : Neden saldırı yapılıyor?
    Cevap : Son yapılan haksız banlamalar sonucu bu saldırılar olmaktadır.

Soru : Peki çözüm?
    Cevap : Saimon ve ekibi istifa etmeli ve taraf tutan tecrübesiz beceriksiz TR support adminlerin hepsi gitmelidir.

Aptala anlatır gibi anlattım bakalım kimler ne kadar anlayacak merak ediyorum :)

PvP serveri
    http://ultimategalaxy.pro/ships

7. Yani bilmiyorum ki tam olarak ne yaşanıyor ne oluyor :D Kendi kendimize çözüm yolları bulmaya resmen oyunu yaşatmaya çalışıyoruz. Acaba bir yetkili kişi gelip açıklama yapacak mı? Yoksa ölüden bir şeyler medet ummaya devam mı :D

8. BU AMK OYUNUNU YA İYİ YÖNETİN YADA KOMPLE KAPATIN SİKTİR OLUP GİDİN.... AMK ERİNDE 1 HAFTADIR OYUNA GİRİŞ SORUNU YAŞIYORUZ

9. şerefsşzler oyun boka sardı badşamıyor

10. TÜRKİYE 1 SERVERİNDE OYNUYORUM ANA SAYFA AÇ.ILIYOR OYUN YÜKLENİYOR BAŞLAMIYOR SORUNUMU GİDERİN LÜTFEN

11. tünaydın nerde düzelmiş güldürme valla kaç gün oldu neyseki gemiyi gördüm dün sağlam duruyor salonuma hediye etsinler bari çözemeyeceklerse:D

12. Client yükleniyor ve son 3 gündür bu şekilde . Oyuna giriş yapamıyoruz . Bir açıklama yapan Yok . Özel mesaj gönderen Bir kuruluş Yok . Bigpoint ne oldu size . Yıllar geçti siz nasıl bu duruma düştünüz . Lütfen ilgilenen birileri çıksın .

westerya bunu beğendi.
  13. Kandırıkçı :)

14. Ağam benimle eylenir diye bi Kemal Sunal repliği vardı sankim :) Yahu kaç gündür girilemeyen bir oyunda anasayfayı açıpta MEGA HAPPY HOUR yazısı ile ZEUS GÜNÜ yazısını görmek tam da olmuş yaniiii :) yahu şimdi aha bu oyunla bizimle (KAVŞAK=yımırtalık) geçiyo diycem ama dilim elim varmıyo bunu demeye :) Ban alırmıyım acaba diye yazamadım :) Kapatın Getsin her gün boşuna giripte bakmayalım bari.....

15. Ayrıca benden duymuş olmayın oyunun Türkiye admini yada yöneticisi yada muhatap alınacak kişisi yok bunu araştırmam sonucu söylüyorum.Adli bir işlemde (şikayet) muhatap bulunamadığından dosya devam ettirilemiyor :) tecrübeyle sabittir :)

16. titans___

titans___ User

oyunu bıraksınlar dertleri lag sorunu diye söylenen ey hileciler sen oyunu oynuyamayasın diye kullandıkları meret neyse işte ordan oluyor e o hileyi kullanan ******** sen git npc falan kes bi bok halt yediğin yok program kesiyor desem konuşmam hoş karşılanmaz ya da forum banı alır yazdıklarım değişir , siz kimden yanasınız botçular yüzüne oyun ne hale geldi de bu beceriksizlerin yüzüne tükürsen şükr ederler .

17. tr5 yükleniyor hatası nasıl olacak bu

18. KAPOO__09

KAPOO__09 User

Oyuna zor uğraşlar sonrasında girdim. Her şey altüst olmuş. Code_lbc10 falan yazıyor gemi ve kullanıcı bilgilerinde. Haritalar yüklenmiyor. Npc’ye sıkıyorum bir bakmısım patlamışım. Nasıl düzelecek bu iş????

Catgineer bunu beğendi.
  19. elektro

elektro User

su yükleniyordaki k yı bi geçebilsem :)

20. Catgineer

Catgineer User

Ben de forumdan bu "Oyuna erişim sorunu" konuları okuyup oyunu açmaya yeltenmiyom bile