Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. elektro

elektro User

globalde millet çatır çutur oynuyor yalnız alışverişte güçlendiriciler için kapısma var

2. KAPOO__09

KAPOO__09 User

Ne zaman düzelecek patladım oyun yükleniyor başlaya basıyorum anasayfaya atıyor deliricem

3. Cyberz34

Cyberz34 User

Merhabalar 2 gündür oyun yükleniyor ekranında kalıyor hesaba giriş yapabiliyorum ama oyun açılmıyor internet alemindeki nerdeyse tüm yöntemleri denedim

4. seç58

seç58 User

AYNI SIKINTI BENDE DE VAR SUNUCUDA PROBLEM VAR *** OLUYOR BU OLAY YÖNETİMİN BU İŞE BİR EL ATMASI LAZIM

Cyberz34 bunu beğendi.
  5. MRSAFAK

MRSAFAK User

YA ARKADAŞ DARKORBİT YETKİLİLERİ ARKADAŞ BİR ETKİNLİK YAPIYORSUNUZ BAŞTAN SONA REZİLLİK BAŞKA BİR ŞEY YOK BU NEDİR YETER ARTIK YETER GÖREV YAPARIZ ŞÜPHELİ DAVRANIŞ DEYİP ÇEMBERE ALINIRIZ ETKİNLİK GÖREVİ YAPACAZ OYUN KASILMASINDAN GÖREVİ YAPMAYI BIRAK OYUNA GİREMİYORUZ ARKADAŞ NASIL BİR SAYGISIZLIKTIR BU BU KADAR İNSANA BU SAYGISIZLIĞI YAPAMAZSINIZ BU OYUNU PARALI YADA PARASIZDA OYNASA BU KADAR İNSANA BU SAYGISIZLIK BAYA FAZLA BU OYUNU OYNAYIP ZAMAN GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUZ BU NASIL İŞTİR 2 GÜNDÜR YÜKLENİYOR EKRANINDA KALIYOR İLERLEME YOK

Cyberz34 bunu beğendi.
  6. MRSAFAK

MRSAFAK User

YA ARKADAŞ DARKORBİT YETKİLİLERİ ARKADAŞ BİR ETKİNLİK YAPIYORSUNUZ BAŞTAN SONA REZİLLİK BAŞKA BİR ŞEY YOK BU NEDİR YETER ARTIK YETER GÖREV YAPARIZ ŞÜPHELİ DAVRANIŞ DEYİP ÇEMBERE ALINIRIZ ETKİNLİK GÖREVİ YAPACAZ OYUN KASILMASINDAN GÖREVİ YAPMAYI BIRAK OYUNA GİREMİYORUZ ARKADAŞ NASIL BİR SAYGISIZLIKTIR BU BU KADAR İNSANA BU SAYGISIZLIĞI YAPAMAZSINIZ BU OYUNU PARALI YADA PARASIZDA OYNASA BU KADAR İNSANA BU SAYGISIZLIK BAYA FAZLA BU OYUNU OYNAYIP ZAMAN GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUZ BU NASIL İŞTİR 2 GÜNDÜR YÜKLENİYOR EKRANINDA KALIYOR İLERLEME YOK SORSAN CEVAP SİBER SALDIRI O KADAR DAHA KALİTELİ FPS OYUNLAR VARKEN BU OYUNA MI SİBER SALDIRI OLUYOR HEPTE ETKİNLİK ZAMANINDA SALDIRIYORLAR ALLAH ALLAH İŞE BAK ​

7. clow07

clow07 User

BUNLARIN İŞİ GÜÇÜ YALAN DOLAN BİZİM GİBİ TEMİZ YÜREKLİ İNSANLARDA HEP KANIYORUZ BUNLARA :):)

8. ŞU SERVERIN FİŞİNİ SÖKÜP TAKSALAR OLACAK GİBİ

9. Catgineer

Catgineer User

Güzel bi saldırı var o zaman veya güncelleme yapıyorlar :D

10. GÖLGE

GÖLGE User

Ben oyuna girebildim benim ekip))) Gelin orda çekirdekleri çitletekk)))

11. VIIIII

VIIIII User

Oyun elden gidiyor ilgilenen yok

-o sırada adminler

12. Catgineer

Catgineer User

O değil de DarkOrbit kapatılırsa bu forumda yazılanlar geçmişte kalacak, gelecekte birileri merak edip baktığında gözünden bir damla yaş düşecek :rolleyes:

GÖLGE bunu beğendi.
  13. donmez1234

donmez1234 User

2 yıldır oyunu oynamıyordum oyuna giriyim dedim oyuın patlamış :DDDD darkorbit benim için bitmişti sizde bırakın bu sevdayı.

Catgineer bunu beğendi.
  14. donmez1234

donmez1234 User

bu kadar strese girme oyunu bırak bro ben bıraktım 2 yıldır bi giriyim dedim oyuın patlamış qqqq

15. sizler yenisiniz galiba şarkıyla cevap vereyim size.. Siz bizim 1 haftadır neler çektiğimizi nerden bileceksiniz.

EFEM-06 bunu beğendi.
  16. TRstain

TRstain User

botcular masallah 7/24 oyunda tren desen cabası bız napıcaz kac gun oldu etkınlık bıle yapamadık var mı taktık varsa soyleyınde bızde gırelım

KAPOO__09 bunu beğendi.
  17. KAPOO__09

KAPOO__09 User

Aga benim oyun acılıyor. Giriş yapıyorum oyun yükelnşyor başlaya basıyorum. Gemi patlamış. Başlat dediğimde oyundan atıyor. Deliricem

18. Catgineer

Catgineer User

Trajikomik bir hal aldı bu durum.

19. hancıbey

hancıbey User

arka sayfa çalışmıyordu kaç gündür şimdide oyuna girerken yükleniyor kısmında kalıyor botcular trenciler devam adam gibi oynayana huzur yok

KARİZMA__KAPTAN ve mustafa1973 bunu beğendi.
  20. aynı sorun bende de var herşeyi denedim ama bi türlü giremedim