Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. seyfo123

seyfo123 User

yav arkadaş bi reset atıyorsunuz oyun düzelecegine daha da kötü olur bütün hile hurdacılar girebiliyor oyuna biz manuel oynuyanlar giremiyor bi cözüm bulun artık şu işe yav

2. Mgulcan32

Mgulcan32 User

gırmek ıcın baska yol var mı bende aynı sorunu yasıyorum

3. MURTYMAN

MURTYMAN User

Aynı sorun bendede var.

4. Saatler oldu GİREMİYORUM ya altı ustu 1 bilemedin 2 saat oynayıp gunün tadını çıkarıcam cidden bu nası bi durum diğer sunuculara baktım yok internete mi sorun var dedim yok yani ne yapmış olabilirlerde bu kadar çökmüş olabilir

5. Yanlış yazmissin bığtığ bığtığ olacadı

6. ee bu nere kadar devam edicek adam akıllı çalışan sunucu yok mu hiç bi çoğunu denedim olmuyor

7. Arkadaşlar sonunda girebildim URL ayarımı bulunduğum sunucuyla aynı yapıp ön belleği temizledim açıldı

8. Mgulcan32

Mgulcan32 User

oyun yukleme yerınde kalıyor oyuna gıremıyorum gırebılen var mı ?
    gunluk bonus ekranında yuklenıyor yazısı doluyor ama baslat butonu gelmıyor

9. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Şu anda herhangi bir sorun gözükmüyor, önbelleği ve çerezleri temizleyerek tekrar deneyebilir misiniz? Ek olarak aşağıda vereceğim yöntemleri de uygulayabilirsiniz;

DNS Ön belleği Temizleme S.S.S

Ek olarak ;

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download İçerisindekileri silin .

Başlat>Arama kısmına '' çalıştır '' yazıp entera basın .
    - %temp%
    - temp
    - Prefetch
    - Recent
    İçerisindekileri silin.

bunlar olmaz ise;

Arama kısmına '' cmd '' yazıp entera basın.
    - ipconfig /release
    - ipconfig /renew
    - ipconfig /showclassid
    - ipconfig /setclassid
    - ipconfig /displaydns
    - ipconfig /flushdns

Başlat>çalıştır>inetcpl.cpl>gelişmiş>sıfırla>kişisel ayarları sıfırla tik attıktan
    sonra sıfırlayın

Bu işlemler ardından büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 31 Ağustos 2023
  10. byeno7

byeno7 User

Oyunda öyle bir lag var ki bir tallon kesmek 2 dk sürüyor. Botlar vızır vızır kasılırken emeğiyle oynayanlar olarak seyrediyoruz. Artık DO olarak botları banlamayacağınızı açıklayın da herkes yoluna baksın. Aq oyununda ilk onda olanlar bile bot kullanıyor bunu tespit etmek bu kadar zor mu aq.

11. Sinirlenmeyin Özgür Bey, hepimiz aynı durumdayız. Ben iki gündür dükkanda Z raporu alamadım. :D:D:D

EFEM-06 bunu beğendi.
  12. ve hala banlanmadın pes...

13. 2009 dan beri oynarım oyun hiç bu kadar berbat ve başıboş bir hale gelmemişti böyle rezillik olabilirmi yahu birde vip veriyorlar özür mahiyetinde gerek yok kardeşim biz kendimiz alıyoruz etkinlikleri peş peşe sıraladınız kutular çıkardınız kimse oyuna giremiyor neye yaradı acaba merak ediyorum her nasıl oluyorsa botlar sistemde onlar nasıl giriyorlar bilmiyorum bütün bunlardan onlar faydalanıyor yıllardır olduğu gibi hepinizi tebrik ediyorum yayında ve yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler bir oyun bu kadar rezil bir hale getirilemezdi bravo

PARS34, smoonrise ve B.A.T.T.I.C.O.N bunu beğendi.
  14. titans___

titans___ User

BU NASIL İŞ ben öylesine tr1 de hesap açmıştım tr3 de olanı kasıyorum da tr1 e girdim açıldı tr3 de nedir sıkıntı , ha evet etkinlik uzattılar da giremedikden sonra napcaz , nasıl yapcaz ve diğer servıra giriliyorda buna neden girilmez ama habire paralı ürünler akıyor da acaba oyunu oynuyamayan biri para yatırır mı çok zor imkansız bir soru mu değil de işte ?

15. baymemnun1

baymemnun1 User

oyuna zar zor girsekte 15 20 dakikada sonunda oyun bağlantı koptu deyip oyundan atıyor ve bir daha bağlantı sitatüsünü geçmiyor... ama sayın yetkili ve oyun sahibi şirket hiç sorun yokmuş gibi, hiç bir etkinlik yokken bile verimli çalışamayan server ve yazılım varken; hitac geldi lag doma kasma ile oyuna giremez olduk, yetmedi agustmudur nedir haritanın her yanını mayın tarlasına çeviren saçma bir etkinlik ilave edildi, sonra persesussun lütfuna maruz kaldık ki oda yetmedi, ice meteorit eklendi.... olmuyor işte neyi anlamıyorlar, neyi deniyorlar.... çin malı yazılımlı oyun bu, bu kadar aksiyonu kaldırmıyor... tane tane yap rezil olma...

16. arkadaş yeter da bunaldık artık daha ne kadar devam edecek bu durum oynadığımızdan da birşey anlamıyoruz artık

17. merhaba dostlar oyuna yeni başladım görev aldım denetim kulesine dön diyor ama gemim hareket etmiyor. görevi iptal edince tekrardan başlatınca gemim hareket ediyor sebebi nedir

18. Acaba client oyuna girecekmi? Yükleniyor K harfini atlatacak mı? Başla yazısı gelecek mi? Başla ya tıklayınca oyuna girecek mi? şeklinde zincirleme saç ağartıcısından sonra şimdide " acaba lag var mı" ömür törpücüsü eklendi. Herkese hayırlı olsun.

19. giren varmı yada ounda olan merak ettim. kapıda patladık sayenizde girişte yapamıyoruz seyir defterinden patladığımızı gördüm ön sayfa var diğeri bağlantı kuruluyor çıkıyor dönüp duruyo bu arada global amerikada bir hesabım var giriyom çıkıyom bir sıkıntı yok orda ama tr de sıkıntı var

20. TRde bazı haritalarda problem var. 1-4teki gemime bağlanmadım. ben de 1-1deki gemiye girip, o haritaya çektim gemiyi