Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. baymemnun1

baymemnun1 User

giriş yapıp oynayamadığım oyun için yapılan jest

04.09.2023 - 19:34 Bir DP DLB Desteği (37 saat) aldın.
    04.09.2023 - 19:34 Bir Hasar DLB Desteği (55 saat) aldın.
    04.09.2023 - 19:34 Bir Kalkan DLB Desteği (55 saat) aldın.
    04.09.2023 - 19:34 Bir Tecrübe DLB Desteği (36 saat) aldın.
    04.09.2023 - 19:34 Bir Şeref DLB Desteği (55 saat) aldın.

forumda bakıyorum çıt yok... sanıyorum sorun sadece bende...
    eskiden bir sorun olunca hemen bir açıklama yapılır ve süre sonunda herşey düzelirdi...
    yazık oldu bu oyuna ...

**CLİO** bunu beğendi.
  2. malkoç34

malkoç34 User

bize gelmedi 2 haftadir ayni durum yarin bir kod veriler viz roketi 75 galaksi olay biter

3. Vız deilde havai fişek verseler bari, patlatirdik.

4. Çıt yok çünkü ne kadar yazsakta hiç bir şey değişmiyeceğini herkes bildiği için artık kimse foruma girip birşey yazma yada inadıklarını savunma ihtiyacı duymuyorda ondan kimsede çıtı yok...

En son iki sene önce gemim çalındığı zaman mail adresimle de hesap onayı yapıldıktan sonra foruma ve supportta defalarca yazmama rahmen oyunda bir açık olup hesapların bu açıkla çalındığın söylememe rahmen yine suçlu ben oldum..

Bu yüzdendir ki artık sadece foruma girip bir duyuru yapılmış mı yada bir bonus kod paylaşılmış mı ona bakıp çıkıyorum...ne kadarda yazsanız da artık hiç bir şey değişmiyecek yada hakkınızı alamıyacaksınız o yüzden klavyenize zarar vermeyin ve yazmayın bence..

Çünkü darkorbit bildiğini okuyor..

baymemnun1 bunu beğendi.
  5. Oyunda her zaman mutlaka bir hata oluyor ve gerçekten bıktım artık milyarlar yatırdığım oyunu oynayamıyorum ! Şimdi ise lazerlerde ve oyunda sıkıntı var lazerler ateşleniyor ancak hiçbir hasar vermiyor ve npcler sürekli donuyor oyunda aşırı gecikmeler veyahut donmalar oluyor en kısa zamanda düzeltin şunu ! Oyun tamamen düzelene kadar tek kuruş daha yatırmayacağım !!!!!

6. tr 1-5te, kaç zamandır belirli haritalarda oyun iyi iken, bazı haritalarda oyun kasıyor. 1-3
    1-4 ve4-5 haritalarında feci bir lag var.

7. Hala hiçbir yetkili bakmamış oyunda ateş ediyorum saymıyor sürekli donmalar oluyor oyun kafayı yiyor şu oyunla ilgilenin artık !!!

8. aynı sorun bendede var.ben de pc de sıkıntı var diyordum.meğerse oyun da kasma varmış..gerçektende npc ye sıkıyorum ama npc hasr almıyor.çok sıkıntılı bir durum..acil düzeltilmesi lazım...günlük görevleri bile yapamıyorum..yönetim acil iş başına...

9. smoonrise

smoonrise User

Vay yılların eagle'si gelmiş TR2 den bize mesaj yazmış foruma :D hoş gelmiş sefa gelmiş , bizde baya bir zamandır dirsek cürütüyoruz abi burada artık tadı kaçtı ban verilmeyeli 10 yıl olacak bakın artık diye ama vere vere 3 günlük tatil verdiler onuda bazılarına verdiler botlat işaretçiler hepsi online ban sonrası , bizim sesimiz 7-8 yıldır yetmiyor abi çin seddine kadar umarım senin sesin duyulur yazıyoruz yıllardır doğru düzgün ceza verin adil adaletli olun sözünüze giş kurallarına uyun ceza verirken maduriyetleri düşünün arge uri kredi lazer oil eir kalkan şeref tecrübe ema insta silin ama pek anladıklarını sanmıyorum , isminle yazacaktım öyle hitap edecektim ama sonra istemezsin yada sorun olur isim ile hitap etmek diye yazmadım yok sana hürmetimiz vardır abi . Selametle tekrar hoşgeldin .

karadenizorhan bunu beğendi.
  10. eragon6106

eragon6106 User

hayır anlamadım neyin kafasını yaşıyor oyun tr 1 d ezik iki hesapla oyuna giriyorum asıl hesapla oyuna giremiyorum asıl hesapla hangar değişcem ancak hangarda değişebilirsin diyor sanki oyun ekranı açık gibi muamele yapıyor bizim ekranda bağlanti kopuyor ama oyun serverinde hesabın oyun ekranı açık duruyor gözüküyor haydi bakalım en güzel senin kafa dark orbit.. :))))

11. eragon6106

eragon6106 User

bizde 2008 den beri oynuyoruz çok bişey fark ettirmiyor adam iki üç yıllık oyun geliyor açıyor onu bunu eski oyuncu falan demeyip vurup geçiyor :)))))

12. smoonrise

smoonrise User

Oluyor öyle aynen haklısın :) bazen para ile bazen illegal ile bazende klan ts sayı tecrübeli oyuncuları olduğu için hızlı ve iyi bilgi sahibi oluyor , misal bende kendi kendime değil benden yaşı büyük kişilerin öğrettikleri ile bu oyunu öğrendim 8 iris zamanları fullerin bile hasar almadan dönemediği boss talonu portal üstünde flaxlar ile hasar almadan dönüyordum bazen yetenek bilgi önüne geçer bazende bilgi yetenek önüne :)

Bir önceki mesajındaki oyundan düşmeme sorunu bazen bug olup hesapta oluşuyor , çıkış yap tuşundan çıkış alıp 15 dk sonta hala aynı hatayı veriyor ise supporta yazıp hesaba erişim izini verip hangara atmalarını istemek bir çözüm olabilir bir zamanlar portalda kalma sorunlarına böyle yardımcı olabiliyorlardı sormakta fayda var dene istersen şansını .

13. İngiliz formundan alıntıdır...
    "Eğer daha önceden bir unvanınız varsa giriş yapamıyorsanız pilot profilinize girip başlığınızı değiştirip tekrar giriş yapmayı deneyin. Umarım çalışır."
    Ünvanlar kısmına girip "Ünvan yok" olarak işaretlediğimde bağlandım oyuna. Sorun ortaya çıktığında 3-2 haritasındaki ünvan taşıyan streuneri kesmiştim ve sonrasında oyundan düşmüştü.

14. eragon6106

eragon6106 User

usta varya sağolasın 3 gündür giremiyordum aynı şekilde başlık vardı koruma süreside vardı başlıkta ondan mış unvan yok yaptım 3 gündür giremediğim oyuna girebildim

*≈«MİTRALYÖZ»≈* bunu beğendi.
  15. Oyuna tekrar başladığım 2018 den geçici başlıklarla ilgilendim hep. Master Of The Orbit başlığını nihayet boşa çıktığını gördüm. Aradım aradım bulamadım. Sonra bir oyuncuda olduğunu gördüm. Bu sabah peşine düştüm ve oyuncuyu keserek başlığı aldım. Çok sevinmiştim .Nihayet geçici başlık bana geçmişti uzun aradan sonra. Atlayışımı yaptım ama gemi açılmıyor. Onu dene bunu dene yok. En sonun da oyuna bağlanamama ya bakayım dedim bu çıktı karşıma. Başlık yoku seçtim geçici başlıkta uçtu gitti. Geçici başlık peşinde koşma zevkim vardı onu da hiç ettiniz ya daha size ne diyeyim. Çıkartmayın kardeşim yeni yeni icatlar. Her yeni etkinlik eskiyi bozuyor. Bo tçular bıraktıramadı trenciler bıraktıramadı hileciler bıraktıramadı küfrbazlar bıraktıramadı iftiracılar bıraktıramadı ama bu beceriksizliğiniz bıraktıracak sonunda oyunu bana..

16. Oyun günden güne hatalar zinciri oldu hatalar düzelmiyor, VİP üyelik alıyoruz boşa gidiyor oyuna çoğu zaman girilmiyor giriş yapıyorsun donma kasma kapanma bi çok sorun la boğuşuluyor. Hile kullanan Bot kullanan oyuncular oyuna rahatlıkla girebilirken üç beş tane kalan oyunu oyun gibi oynamaya çabalayan oyuncular günden güne bu hatalar yüzünden oyundan kopuyor uzaklaşıyor...Zevk alarak arkadaş sohbetleri yapılan Chat salonu, admin ve cm olmadığından küfür hakaret edenlerin cirit attığı bi salon oldu maalesef ki artık KEYİF alınan bi oyun olmaktan çıktı DARKORBİT...Düzelir mi sanmam biri el atar mı sanmam bu yazıları okuyup dikkate alan yada düzeltmeye çalışan birileri var mı sanmam eee o zaman neden oynayalım ki demi ama.....

17. Yahu sorunu çözmek basit oyun sorunlarını çözene kadar oyunu kapatın bottur hiledir ne varsa hepsi kapansın bir tarih belirleyin o tarihte girelim oynayalım nedir bu Allahaşkına girilmiyo oyuna girsek oynayamıyoruz yetmedimi daha bu çektirdiğiniz çile...

18. sevgili takım oyuna giremiyorum lütfen ililenecek bir arkadaş var mı....oyun başla sayfam açılmıyor ve ayrıca almanca başla ekranı nasıl düzelir

19. baglantı hatası giriş yapamıyorum sunucuya baglı degilsiniz diyo