Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Bir haftalık deneyimim sonucu oyundaki lag donma kopma vb... arızalar bot oyuncu bulunan maplarda daha fazla oluyor hatta genelde o maplarda oluyor diyelim çözüm bu kadar basitken bot hesap satan yöneticiler mi var da bu önlemi almak zor geliyor acaba...

2. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorun büyük ihtimalle ünvanlarla ilgili, ünvan değiştirerek ya da ünvansız bir şekilde deneyebilir misiniz?

3. _Blade_

_Blade_ Guest

Bazı yerel (Almanya, Meksika, Fransa, Rusya gibi) sunucularda dil değişikliği yapılamamaktadır, bu sunuculardan birinde oynuyorsanız oyun dilini değiştiremezsiniz, fakat diğer sunucular için client giriş ekranının sağ üst köşesinde bulunan kısımdan dilinizi ayarlayabilirsiniz.

4. malkoç34

malkoç34 User

kac haftadir ayni sorun ama ilgilenen yok
    1 aylik indirim aylik vip guclendirici cöp oldu tsk ederim guzel calisiyorsunuz yeni oyuna girdim yine ayni donma donma her gun ayni nasil bir calisma anlamiyorum

kapatin oyuna beli sure o zaman lag botlari cozun tekrar acin

bence calisma felan yok birakmislar gittigi yere kadar gitsin

3 gun sonra 75 gakaksi viz roketi veriler olay biter

5. titans___

titans___ User

bu oyun da yıllarca sorunlar oldu ve her zaman yeni sorunlar oluştu , mesele kötülüğe taviz verilmesi adam hile kullanıyor ve uyardık deniyor bu hilelelere yıllarca ne yaptılar el insaf soruyorum ve yeni bir sorun invalid session old diye bir şey çıktı ee sonra yarın ne çıkcağının süprüzleriyle oyun oynuyamıyor olmanın keyfi artı bunlar olmasından , bağlanamıyor hani bir şeyler satcaksınız da oyuna giremeyenler neden alsın diycem de adamlar nasılsa destekleri çektiler ve kapıları yapamıyorlar , şirket paralarıalıyor hayali ihracat dan sonra oyun yönetimi hayali oyun etti oyunu ha bende para yatırıyorum da çöpe atyorum diye mi düşünüyorum da yönetimin yılmaz savunucuları adminler şovolye ruhlarıyla korumaya toz kondurmamaya bebişim oyun demeye devam ediyorlar .

6. kasap5127

kasap5127 User

Yav arkadaşlar insanlar lag mag yazmış oyun oynanmıyor yazmış, Yav benim haksız yediğim ikinci banımı kaldırır mısınız :)
    Süresiz banlı olduğum için oyunda kalanların ne çektiğini anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim xD

7. @kaptan34 sevgili adminim şu arkadaşın sürekli siz DO ekibine laf söylemesine daha ne kadar göz yumacaksınız ?

Formda milleti kışkırtıp chatte sizlerin taraf tuttuğu yalanlarına kadar yapmadığını bırakmıyor ki ID chat yasaklarını incelerseniz göreceksiniz.

Form ekibinin de tanıdığı bu şahsın ana gemisi aşağıdaki ID, artık bir susturun lütfen şu arkadaşı, teşekkürler.

ana gemi ID : 58884201

8. Oooooo Soner beyler de gelmiş, hoş gelmiş:). Hangi rüzgar attı sizi buraya? Aylardır yoksunuz oyunda! Ebedi ye atıp keyfinize mi bakıyorsunuz yoksa ? Sizin de hesabınızı bi kontrol ediversin kaptan34 ozaman:). Yok öyle hem sırça köşkte oturup karşındaki garibanın camına taş atmak. Kaşındın sen şimdi. Senin ve kaptan34 ün Ufosuyla yaşamıştık zaten son chatt banı olayımızı. Sever seni kaptan34. Ana gemimin ID sini vermene gerek yoktu. Zaten benim herşeyim meydanda. Çekinecek birşeyim yok. Sizinkilerin aldığı -şereflerden başını kaldırıp ta benim tertemiz hesaplarımla mı uğraştıracaksın kaptanını:).
    Bak 2. defa yakaladım Master Of The Orbit i. Ama yine gemi kitlendi.
    11.09.2023 - 12:47 Uzay Pilotu ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] (EIC) yok ettin
    11.09.2023 - 12:47 -100 Şeref Puanı kazandın
    Bu da Ünvanı aldığımın ispatı.
    Master Of The Orbit
    Rütbe İsim Zaman
    1 Dayı 25d 14h 10m
    2 tr2_™ВαЯuŦÇіМеИ™ [AsL] 24d 17h 47m
    3 -=яαмιz=- 13d 3h 35m
    4 gizemlikaplan[KAP] 12d 22h 42m
    5 .HATAYLI_UFUK 11d 4h 16m
    6 BMY_AVCISI_ELF 11d 1h 33m
    7 «™Ħ€Чβ€ŦŁî«™[BYÜK] 10d 9h 13m
    8 ÜMİT1975 8d 13h 4m
    Güncel MasterOfThe[ßØ¥] 0d 0h 0m
    Soner kardeşim sen uyma etrafındaki - şereflilere. @kaptan34 te azıcık adalet duygusu varsa chatt banımı kaldırır da beni de maduriyetten kurtarır. Selam ve dua ile.Az laf çok iş.

9. Halen dediklerini sürdürüyorsun buradaki oyun yöneticileriyle bir bağım varmış gibi, bunun cevabını o gün chatte @kaptan34 admine sizin asesle bağlantınız var dediğinde aldığını sanıyordum ? hatta bu bir uyarı niteliğindeydi sanırım yeniden bu ithamlarda bulunmanı nasıl karşılarlar bilmiyorum.
    Oyun bu fazla ciddiye alma ve ben oyun oynamıyorum artık, arada forma giriyorum sürekli sen form ekibini ve adminleri sal artık onlar taraf tutmaz bunu unutma.

10. Sürdürürüm sürdüreceğim de Soner. Madem oyun oynamıyorsun sen de gerçekleri anlat o zaman birader. Bütün pis işleri yapan arkadaşlarını savunup durma sende. Azıcık adaletli olun. @kaptan34 kendisi söyledi zaten sizin şirkete olan hislerini. Klana demedim dikkat et. Olayları çarpıtma. Sıkıntı bağı olmasında değildi. Trenle birlikte Mind dönmesiydi. Beni de fevri konuşmaya iten o olaydı zaten. Ondan sonra açtım ağzımı yumdum gözümü yaktım gemileri. O olayın şahidi de var ama karışmak istemiyor nedense. Oyun berbat zaten oynanmıyor. İyi oldu canlı olduğun .

11. umarım insanlara iftira atmak gemilerini yakmaya değer :)

Kayıtlarıma göre 9.07.2022 tarihinde @kaptan34 admini taraf tutmakla itham ettin ve gereken cezayı aldın, bir sonraki ithamda bulunmaman konusunda uyarıldığını hatırlıyorum, yine de sen bilirsin sonuçda yakmışsın gemileri :)

Son düzenlenen: 12 Eylül 2023
  12. Yetk

Yetk User

Arkadaşlar bu kesin calışıyor bilginiz olsun

13. eragon6106

eragon6106 User

aynen çalışıyor ben üç gün oyuna giremedim anlatıldığı gibi yaptım girdim bilginize

14. titans___

titans___ User

Bir çok you tube videolarında bebe denicek tipler dünya devi oyunlara saldırıp oyun satın alanları reklam olmasın diye baya büyük devleri dize getirmişler hani senin FBI profilciliğin ne kadar doğru ve sade ilgi için yaptıkları şeyler ellerinde patlamış ve reşit olan da hapis para cezası almış , yani bu iş mahkeme de bitmeli ddos ve bot kullananlara yaptırımlar uygulanmalı da oyun da legend ve devamını söylemek istemediğim bot kullanıp ödül alan oldu oyun yönetimi gözleri kapalı yıllarca dürüst oyuncuları umursamada neden diye kafam da para yatırdılar diye düşünsem de itham denip bok atan biri gibi gözükecem kanıtım olmadığı için de başka ne denebilir oyun hala internete bağlanıyor diye yazı çıkıyor yıl 2023 insanlar uzaya koloni kurmayı cidden düşünürken oyun hala eski kafa eski tas eski hamam ile tırtladı ve sende benim gbi yatırdığın paraları düşünerek ne gibi hissediyorsun az çok tahmin ediyorum tam bilemesem de , oyun yönetimine toz kondurmayan adminlerimiz modlarımız oyuna girip oynuyabiliyor mu toz pembe bakmaya devam edicekler tabi ki onlar yıllardır aynı veya oyun yönetimi onları da mı kontrol ediyor , ses çıkartmamak zorunda mı lar diye şüphe ediyorum ha hata bende neden oyun da ki sorunlara rağmen oynamaya çalışmak da ısrar edip sorunları botçuları şikayet ediyorum video çek profil bul ıd at , bununla bile ilgilenmiyorlar , oyun da kihilecileri bulsalar ve tr3 de baya ban gelmiş heralde ama inlerine saklandılar tabi bazı çakal hileciler .

15. seyfo123

seyfo123 User

oyuna bir sürü program yükleniyor ilgilenende yok her gecen gün daha kötüye gidiyor bot ların yogun oldugu haritaya girince ouundah kötü oluyor dikke eden varmı

16. oyuna giriş yapıyorum ancak bağlanmıyor bir türlü bekleyiniz diyor nedeni nedir teknik bir sorun mudur? 15 gündür pes dedirttiniz yani yeni etkinlik düzenlemeyin artık şu oyun sorunlarıyla ilgileniniz lütfen.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  17. ELFİDA___

ELFİDA___ User

oyunculara saygınız yokmu sizin hiç açıklama yapılmıyor buradan başka oyun yokmu sanıyorsunuz bu kadar rahatsınız yazıki bu oyuna para yatırdık emek verdik sizde bizleri bolca stres sahiibi yaptınız bravooo yazıklar olsun

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  18. Soner benim aldığım ceza chatt banı cezası.Sebebi ise hileci , iftiracı, yalancı, bo tçu ,trenci, bir oyun için yapılmaması gereken ne varsa yapmayı mübah sayanlara ve onları koruyanlara karşı söylediklerimden ötürü verilen sadece chatt bannı cezası. Şeref duyarım. Ya sizinkiler?????

19. Nihayet oyun kitlendi. :) Siz de rahat oyuncular da rahat! Çıkın tatile hadi. Zaten bedavaya çalışıyordunuz..

20. tarih saate kadar bilgi veren biri ekran görüntülerini de almıştır dimi :) o yüzden benle çok uğraşma oyun oyna yeterli