Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Arkadaşlar lag sorunu oyunun başından beri var. Adamlar sadece paraya odaklanmış. Oyun çalışsın para getirsin onlara yetiyor. 6-7 senedir oynamıyorum şimdi geldim aynı sorunlar hala var. Hep Pc'nizden kaynaklı diyorlar ama külliyen yalan. Kaç tane bilgisayarda denedik farklı internet sağlayıcılarıyla denedik değişen birşey olmadı biz de oyunu bıraktık.

titans___ bunu beğendi.
  2. Tr1-5 lag sorunu yaşıyoruz düzeltebilir misiniz

3. bu saldırılar bitmedi mi arkadaş her akşam oyun çöküyor hata veriyor yada girişte takılı kalıyor yükleniyor diyip yüklenmiyor oyunu bırakalım mı artık ne yapalım

mozden1907 bunu beğendi.
  4. lostfear0

lostfear0 User

Oyun yöneticileri bırakalım diye uğraşıyor heralde. Patronlar kızar diye açık açık diyemiyorlar böyle kapatıyorlar diye düşünüyorum. Başka mantıklı bi açıklama bulamıyorum.

5. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

o kadar banlama yapıldı da ne oldu sanki? Gene bot var, gene tren var, gene program var. Üstüne üstlük, onlarca oyuncu oyunu bıraktı serverda. Diğer serverleri de düşünürsen, epey bir oyuncu kaybına uğradı. Bir de banlanmaya kızanların da gazabına uğruyorlar şu an. Ne vardı yani banlama olmasaydı? Hiç bir şey değişmedi hatta daha da kötü oldu. Millet alışmıştı haritadaki botlara. İlk 200 belki de 300deki adamlar, vip + TP ŞP paketleri çekip, oyuna kazanç sağlıyor idi. Sonuçta Darkorbit yanlış bir strateji uyguladı. Bu uygulama da elinde patladı. Geçmiş olsun darkoş.

Sözün özü: Mühendislikte bir kural vardır: Çalışıyorsa elleme.

6. titans___

titans___ User

Kapı falan yapamadık bence telafi olarak 2 gün daha indirimli GG basma ve x2 kapı ödülleri olmalı 3 kapı zar zor yaptım .

7. Sunucularla alakalı bir problem mi var? Oyuna girmek neredeyse imkansız.

8. shatterme

shatterme User

oyun problemlı baglantı imkansız gıbı birşey

9. Yaklaşık 2 saattir deniyorum oyuna girmeyi ama nafile, bad getaway 502 hatası veriyor. Sunucular iptal galiba :D

10. wiladew

wiladew User

saatler sonra girdim oyuna herşey ingilizce olmuş sorun değil ama oyunda patladım ekran geliyor ana üste doğmak falan yok tıklanacak tek yere tıklayınca oyundan atıyor

westerya bunu beğendi.
  11. ademirs01

ademirs01 User

bende de aynı

12. Zar zor girdim, hazır girmişken hitaç yapayım dedim. Malum trenler den dolayı yapamadım patlattılar... şimdi oyuna giremiyorum tamir kısmı yok simsiyah bir ekran...

hani bi laf var " sizin yapacağının işi"

Saygılar...

MadloveR2 ve GemiKasılır bunu beğendi.
  13. DAYI2*

DAYI2* User

adamlar süper çalışıyor laf etmeyim gönüllü insanlara 31/7 dene beri güncelleme bile yapmıyorlar umurlarındamı oyun oynanmış oynanmamış onlar olmayan kurallar nedeni, ile banlama yaparlar başka işleri yok. kardeş bizimle i,lgisi yok merkez bakar derler çıkarlar(merkezde ne yaptıklarını biliyorsunuzdur)

14. DAYI2*

DAYI2* User

böyle teknik ekibinde yönetiminde.......................... ellerini sıkmak lazım milleti kanser ettikleri için.

MadloveR2 ve ero37 bunu beğendi.
  15. ero37

ero37 User

oyunu düzeltecekseniz düzeltin kapatın arkadaş teknik ekibiniz sokaktan toplama 15 20 senelik bir oyun hala bir geliştiremediniz ya birsürü saçma sapan cephane türü getirdiniz başka birşey yok

16. westerya

westerya User

aynen ben de öyle 2 gundur gemı tamır edemedım tek yıklama yerıne tıklayınca oyundan atıyor .

17. Umarım oyunla yakında ilgilenirler yoksa gemisi patlayan oyuna tekrardan giriş yapamayacak gibi gözüküyor :D

18. lostfear0

lostfear0 User

Vip bitiyor, İndirim bitiyor uridium kasamıyoruz günlerdir. Oyuna niye para yatıralım ki? yakında zaten herkes bırakacak içine ettiniz oyunun

westerya bunu beğendi.
  19. oyuna kesinlikle giriş yapılmıyor şansı olan giriyor oyunla ilgilenen yok oynayanlara saygınız olsun bari uğraşıyoruz çözeceğiz falan deyin

20. wiladew

wiladew User

işten geldim oyuna girdim dün patladığım için tamir olamıyordum bugun de aynı.bu nasıl düzelecek? çerez sil modemi aç kapa yap falan demeyin rica ediyorum