Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Tam 1 gün oldu halen gemimi tamir edip oyuna girmedim, yok mudur bir açıklama yapacak bir erkan?

2. ah be ben nasıl böyle bir hata yaptım dün tamir ol tıklasaydım bügün oynardım
    neyse artık bugün tamir ol diyimde yarın direk oyuna girerim;);)

yıl olmuş 2023 yapacağınız oyunun ... sizin ben ... sekman atayım rulman çekeyim

westerya ve **HaCıNuRi** bunu beğendi.
  3. donuk56

donuk56 User

oyuna girilse girecez de girilmiyorki :)

4. web tarayıcıdan giriyorum ama clientten deneyince;

Bu siteye ulaşılamıyor
    https://darkorbit.com/ adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
    ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

çok ilginç

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  5. oyun ana sayfası aktif olsa da oyuna girilmiyor ama daha ılginci,gunlerdir süregelen ve devam eden bu soruna karşı, sorumlukları olan kimseden çıt çıkmaması..

6. westerya

westerya User

kaç gündür oyuna girilmiyor bile nerede bu sorumlu olan kişiler neden bir açıklama yapmıyor.
    oyun sunucuları haclendi çökme durumuna geldi sunucu kiralama satın alma gibi birdurumu yok bigpoint in kasasında para kalmadı diye yazdıgımda bana sen çok bilmişsin diyenler vardı sonunda İÇİNE ETTİNİZ oyunun dürün bükün ... gargara yaparsınız

7. Bıktıkk kardeşim bıktııkk. Bıktık değerli darkorbit ekibimiz bıktık. Bık tık Bııııııkkkk tıııııkkkkkkk BIKTIK. Bu nedir yaaa bıktıkkkkk. Vallahi bıktıııkkk billahi bıktıııkkkk

Yani özetle Bııııkkkkkttttıııııııııııkkkkkk

Anlamayanlar için bir kez daha tekrar edeyim "Bıktık"
    Heceleyerek te şu şekilde " bık tık "

ez cümle bıkkktttıııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

8. Fmx.1453

Fmx.1453 User

beyler botların kullandıgı client farklı sizde bulun bir tane girin bizde bir sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor hem kullandıgım tarayıcı herşeyi yapıyor kapı bile açıyor yapıyor adamlar bide ilgili sürekli güncelleme geliyor iyileştiriyorlar ugraşmayın hiç :)))

9. Fmx.1453

Fmx.1453 User

beyler botların kullandıgı client farklı sizde bulun bir tane girin bizde bir sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor hem kullandıgım tarayıcı herşeyi yapıyor kapı bile açıyor yapıyor adamlar bide ilgili sürekli güncelleme geliyor iyileştiriyorlar ugraşmayın hiç :)))

10. GÖLGE

GÖLGE User

Vallahi bizde bıktıkkkkkkkk...

11. her şeyi bota yaptıracaksın o zamn niye oynuyorsun bu oyunu ne anlamı kallıyor zaten oyunun bu halde olması o programlar yüzünden degilmi

12. donuk56

donuk56 User

toptan gitti oyun...nolcak böyle bu iş yaa...

13. Fmx.1453

Fmx.1453 User

kanka yok bota yaptırmak degil adamların clienti saglam çalışıyor ordan giriyorum elimle oynuyorum yine degişen bişey olmuyor hem şu normalden girince aptal saptal bir kutu toplatıyor botlara tilt oluyorum en azından ondan kuırtuluyorum o tarayıcıda :D

14. Fmx.1453

Fmx.1453 User

baba adamlar ilgileniyor hiç olmazsa sürekli günceleme felan siz şuan normalde clientden giremiyonuz ama botlar çalışıyor şuan serverde hitacda var yani şuan adam dolu :)

15. donuk56

donuk56 User

neymiş o girilebilen clıent bizede söylesinler o zaman ..kaç gecedir giremiyoruz biz..

16. donuk56

donuk56 User

girebilen varmı oyuna?..telefondan anasayfa açılıyor ama kendi sitesinden açılmıyor..bir açıklama bari yapın..

17. Bu siteye ulaşılamıyor
    https://darkorbit.com/ adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
    ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

nedir bu oyuna ne oldu ? kaç gündür oyunda keyif bırakmadınız valla ilgilenirseniz seviniriz. Nasıl bir arızadır bu anlamak mümkün değil bugün arada girdim çıktım sorunlar devam ediyordu akşam bu hatayı vermeye başladı.ancak 5-3 de ve haritada gemiler kendi başlarına pilotsuz halen oyunu oynarken biz online oyuncular cezalandırılıyor muyuz. Lütfen forumdan bir bilgilendirme yaparak sorunun nasıl çözeceğimizi anlatın soruna sahip çıkın diyorum.her etkinlik geldiğinde sorun yaşamaya devam edecekmiyiz merak ediyorum.

18. donuk56

donuk56 User

Taşınıp gittiler ve bizi almadılar galiba yakamoz(SY):):)

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  19. giriyoruz ama gel gör ki bazı haritalara atladığımız zaman oyun donuyor. Mesela 1-4, 1-3 ve 4-5 haritalarına atlayınca, oyun donuyor. Geri dönünce de gemi patlamış oluyor.

20. yazık sonunda darkorbit beyaz bayraı çekti...üç gündür oyuna doğru düzgün girilemiyo aylardırda aynı sorunlarla boğoşuluyo ilgilenen de yok hatta foruma bakanlarda kalmamış bir devrin çöküşünü izliyorduk fragmandan sanırım şimdi asıl filmi seyrediyoruz geçmiş olsun oyun arkadaşlığınız için teşekkürlerimi bir borç bilirim