Oyuna giriş yapamıyorum

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. donuk56

donuk56 User

biz hala hiç giremiyoruz:)mumyaaa seni beni ve yakamozu almadılar bence:):)Seyri sefayı istemediler demekki)))

2. valla uzaylılar kaçırmış onları en son duyumlar o yönde biz dünyadayız:))

3. sorun değil valla supportta yazdım bakalım ne cevap verecekler bari sorun var forumda yazalımda vipi olanlar var hediye vercez idare edin mi diyecekler :)

4. donuk56

donuk56 User

:):):):)beter olsunlar dicem ama oyun olmayınca bizim de canımız sıkılıyo diyemiyorum:)suport da bizi çok sever )))sonumuz hayır olsun)))

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  5. siz galiba GİŞ kurallarını okumadınız öyle bişey yapsak bizi hemen banlarlar .sizinde tercihlerinize saygılı değiliz 3 part yazılımlarınız sizlerin olsun

6. bak forumdan bile ban yiyebiliriz çok dikkatli seçelim kelimeleri:D

7. donuk56

donuk56 User

Zaten hep bize ban:)Düzeltsinler oyunu gidelim forumdan bizde)))

8. ayrıca çok yahşi bir profil resmi ayarlamam lazım bu oyunu bayanlarda oynuyor diye:))

9. forum adminini buraya istiyoruz admin buraya eller havaya:D

10. donuk56

donuk56 User

oyun düzelmezse burdan mı devam edicez))) ona göre resim falan ayarlarız)))Gelsin kim varsa çekrdek ve kahve keyfi yapıyorum forum okuyarak))

11. donuk56

donuk56 User

https://darkorbit.com/ adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir...:(:);)Kendimi anahtarı değiştirilmiş kapının önünde kalmış gibi hissediyorum:):)Taşınmış nedir yaa)))

12. Bu siteye ulaşılamıyor
    https://darkorbit.com/ adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
    ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

aynen dedim ya oyuncuların bazılarını uzaylılar kaçırmış biz kaldı dünyada:D çaylar demli olsun lütfen admin gelene kadar yazacam alkış valla belki isteğimize dayanamaz koşa koşa gelir döne döne gelir(=

13. donuk56

donuk56 User

Bence adminler şu anda tatilde kahvelerini yudumluyo:)dönüp bunları okuduklarında gülecekler halimize)))

14. şu profil resmini nasıl yapcaz ordan başlayalım:D bu arada börek ve dolma hazırlıyım çayın yanına:))

15. donuk56

donuk56 User

:):):):)yapma yapmaa yanarız))) 1 eylülde tatile gidicem bana kabak salatası yapalım:):)

16. bir kereden bişey olmaz boz diyetini valla yalnız baktımda TR SUBUTAY Admin 1,5 aydır yok tatil fazla uzamış:)) geri dön geri dön şarkısını kendisine itaf edelim:)

17. donuk56

donuk56 User

bu oyun bu gece düzelmezz en iyisi kahvemizi alıp pc yi kapatıp uyumak))) Sabah ola hayrola..iyi geceler:)

18. aynen iyi geceler belki resetten sonra yuvaya dönüş yaparlar:D

donuk56 bunu beğendi.
  19. Son-KraL

Son-KraL User

yok yok açmaya niyetleri yok oyunun sayfası böyle bir internet sayfası yok diyor :D

20. Mgulcan32

Mgulcan32 User

merhabalar oyuna giriş yapabilen varmı?