Oyuna Giriş Yapılamıyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve YozgodEU tarafından 1 Nisan 2026 19:04 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. YozgodEU

YozgodEU User

Oyun ekranı açılmıyor sorunun sebebi nedir, ne zaman düzelir?

2. Att05

Att05 User

[​IMG] sabah gelen bakımdan bu yana oyuna giriş sağlayamıyorum. unty den güncelleme yapamıyorum mini client i yukledim ordan ekran gelmiyor . sildim geri yukledim olmadı... tarama verilerini geçmişi ön izlemeyi ıvırı zıvırı temizledim gene olmadı. modemi bilgisayarı defalarca resetledim gene olmadı. hiç bir şekilde unty dolmuyor . oyuna giriş olmuyor. örnek resimde koydum.[​IMG]

3. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

AppData dahil tüm oyun dosyalarını silin ve temiz bir kurulum yaparak tekrar deneyin lütfen.

İyi forumlar..

4. YozgodEU

YozgodEU User

Oyunun kendi internet sitesine dahi girerken problem devam ediyorken appdata dahil silip tekrar yüklemenin bir çözüm olacağını sanmıyorum.

5. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Herhangi bir erişim problemi bulunmuyor. İnternet ayarlarınızı kontrol ediniz lütfen.

İyi forumlar..

6. hem unity i hemde mini clienti app data dahil sildim yeniden kurdum ancak oyunun ana sayfası bozuk zaten maalesef türkiyeden sadece opera ile ana sayfaya girebildim oda VPN ile girdim maalesef oyun yok sabah resetinden bu yana ben istanbuldayım VPN kullanarak ana sayfaya girdim sadece foruma bağlanabilmek için başka şekilde forumada girilmiyor SAAT: 01/10 sabah resetinden sonraki en az 10.u deneme başarısız