oyuna girlmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAVİBERE_81 tarafından 24 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 Saattir oyunu acmaya calısıyorum ama acılmıyor bahaneyi nete tarayıcıya cereze atmayın oyuna el atın lutfen

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hangi serverde oynuyorsunuz acaba deneyeyim eğer bende açılmaz ise gerekli yerlere iletirim.

İyi forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. tr4 hala duzelme yok asırı derecede don ma ve kasma var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Şubat 2015
  4. Merhaba ,

- Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip deneyebilirsiniz.
    - Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.
    - Flash Player güncel değilse güncelleyiniz.

İyi forumlar.

5. .BigLord.

.BigLord. User

Oyunda Asılı Kaldım Ne Çıkış Alabiliyorum Neden Portaldan Atlıyabiliyorum Bir Problem Var Herhalde
    Global Avrupa 1

6. Merhaba ,

Bir şekilde sayfayı yenilemeyi ( F5 ile de yenilenebilir ) deneyiniz. Tarayıcıyı tamamen kapatıp daha sonra en baştan açıp kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Bende 10 dk dır tr 2 ye giremiyorum (Opera Mozilla ve Chrome tarayıcılarından denedim, denemeden önce çerezleri sildim).
    Bağlantı statüsü ekranında kalıyor.

8. globalde oynuyorum sadece x4 haritasında oyun duruyor hangar değişmek için düşmesini bekliyorum ama oyundanda düşmüyor güçlendiriciler boşa gidiyor..

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Support bu konuda size yardımcı olabilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.