oyuna girmiyo tek bende

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by F-K_Šhєłby™, Feb 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. modum hemen yazma cerez temizle tarayıcı degiştir falan hepsini yaptım pc resetledim net baglantısını resetledim dns degistirdim senin aklına bile gelmeyecek seyleri de yaptım
    baska butun gemileri denedim sadece bu gemide oyuna giremiyorum baglanıyor derken arkada gorev penceresi gozukuyor ardından yeniden baslan geliyor. bi reset daha lazım baska bi gemiyle golinin darbesi baska oyuncuların guclendiricilerinden etkilenmememe ragmen 1 milyonu geciyor kalkan konfi degiştikce artıyor goliye 550bin nano darbe puanı veriyor falan filan

arkadas general gemimiz var para var vakit var hersey var... oyun yok huzur yok bi huzur verin artık bi dokunmayın su oyuna ya
    paralel tsnin dümeni olmasın sakın bunlar

2. Bonus

Bonus Guest

Merhaba,

Son yapılan resetten sonra birkaç sorun ortaya çıktı, bağlantı sorunlarının nedeni de bu durum olabilir. Düzeltme yapıldıkdan sonra oyununuza girebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ya boyle yapılacaksa yenilik yapılmasın ya ya sadece batlreyler 5 dk de bir çıkacana 1 dkde bir çıkmauya programlasanız bişey yok

4. Bonus

Bonus Guest

Merhaba,

Tavsiyelerinizi Fikir Havuzu bölümüne yapın lütfen.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.