oyuna girmıyo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURJUUVA tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURJUUVA

BURJUUVA User

oyuna giriyorum oyna seçenegı geliyo tıklıyorum bağlantı kuruluyor... diyo saatlerce boyle bıraksam devam edıyo bı gırmıyo sorun ne ?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Net geçmişi çerezleri temizleyiniz modem reset atınız ve tekrar gırmyı dneyınız
    olmasa farklı bı tarayıcıdan gırmeyı deneyınız

Keyifli forumlar

3. baro_1234

baro_1234 User

merabalar isim ve şifre yazıyorum arama cubugunda
    action=externalHome&loginError=98
    çıkıyor modemı resetledım çerezleri sıldım baska tarayıcıdan gırdım olmadı sorun nedır yardımcı olurmusunuz farklı bı çara gırıyor asıl oyuna gırmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Haziran 2014
  4. Merhaba ,

Bilgisayarınızdaki virüs programını geçici olarak devre dışı bırakıp ondan sonra deneyiniz. Tahminen virüs programı varsa da ESET büyük olasılıkla çünkü bu tür sıkıntılara neden olabiliyor.

Geçici bir durum olabilir bir süre ( 10-15 dakika ) bekleyip ondan sonra deneyebilirsiniz. Ayrıca eğer DNS ayarı kullanıyorsanız iptal edip otomatik DNS aldırdıktan sonra deneyiniz.

İyi forumlar.

5. BURJUUVA

BURJUUVA User

bilgisayarın vüris programını sildim girdi zaten

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Sorun çözüme kavuşmuş kilitlnebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.