oyuna gırmıyor

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by kursat_822, Sep 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kursat_822

kursat_822 User

reset fılan mı atılıyor yoksa bende mı sıkıntı var pc yı yenı actm ve gırerken baglantı kopuyor oyuna gıremıyorum

2. CtDl...

CtDl... User

bi kac kere resetle giriyor

3. kursat_822

kursat_822 User

yok kardesı kac dk oldu hala gırmıyoe fareyı bozcam yenılemeye basarken artık

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyuna girmiyorsa , Israrla girmeye çalışmak yerine , Bir 5 - 10 Dakika sonra tekrar deneyiniz

Keyifli Forumlar

5. kursat_822

kursat_822 User

benım yaptıgım ırsar deıl modum sadece baskalarında da oyun gırıyormu yoksa sadece bende mı hata var onu merak etmıstım dedıgınız gıbı bıraz beklıyım o zaman size kolay gelsın konu kıtlenebılır

(oyuna gırdı)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İnternet Hattındaki Yoğunluk , Router daki bir takım sorunlar , İnternet Sağlayıcınızdan kaynaklanan geçici bir sorun , Dark Orbit Sunucularından kaynaklanan bir yoğunluk yada bir sorun böylesi sorunlar yaratabilir.

Bu tür durumlarda , 5 - 10 Dakika bekleyip , Tekrar girmeye çalışmak daha makuldur.

Eğer Olur da 1 Saat boyunca erişim yapamazsanız , O Zaman forumda konu açıp , Durumu bildirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Mmayuri likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.