oyuna girmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^•^ΛИКΛ•КUŞU^•^ tarafından 19 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nickimi ve şifremi yazıyorum ama oyuna giriyomuş gibi gözüküp anasayfaya tekrar açıyo başka bir hesabı deniyorum onu açıyor kendi çarımı niye açmıyor lütfen yardım

2. Merhaba ,

Nick ve Şifreyi doğru yazdığınızdan emin misiniz ? Eğer kesin olarak doğru olduğundan eminseniz bir süre ( 15-20 dakika ) bekleyip daha sonra tekrar deneyebilirsiniz. Ayrıca nick yada şifrenin başında veya sonunda boşluk olmadığını kontrol ediniz.

İyi forumlar.

3. yok boşluk yoktu tamam 15- 20 dk beklerim de sorun neden kaynaklanıyo öğrenebilirmiyim

4. hesap bazen koruma amaçlı kilitlenebiliyor belkide öyle olmuştur
    (şifre çok yanlış girilirse oluyor)

5. evet şimdi anladım abim hesabıma girmeye çalışmıştı sizide rahatsız ettim kusura bakmayın iyi geceler konuyu kitleyebilirsiniz

6. estağfurullah
    iyi geceler :)

7. Merhaba ,

Eğer abi'niz girmeye çalışırken üst üste bir kaç defa hatalı şifre girdiyse sistem tarafından hesap belli bir süre kilitleniyor. Aradan belli bir zaman geçinde açılıyor.

Eğer düzelmezse tekrar konu açarsınız.

Kilitlenemsi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.