oyuna girmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _***wArgAmEs***_ tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 saat önce girdiğim hesabıma giremiyorum herhangi bir bot hile vb acık dahi kullanmadım ama hiç bir açıklama yok gemide direk anasayfaya geri atıyor adres dede externalHome&loginError=calmDown hatası veriyor bunun sebebi nedir acaba?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Net geçmişi çerezleri temizleyip modeme reset atınız aynı hatayı verır ise farklı tarayıcılardan deneyınız düzelmese support ile iletişim geçiniz

Keyifli forumlar

3. no-Redemp

no-Redemp User

merhabe Evet ayni problem bendede var ,java da hata gösteriyor oyunu yazilari bir acayip ,,evde 2 tane bilgisayar var ikiside aynisini yapiyor, yani bilgisayardan olamaz ,oyuna giriyorum .yalniz bütün yazilar alt alta ve resimsiz siralanmis sekilde .

Verdigi hata ..
    Error: the xajax Javascript component could not be included. Perhaps the URL is incorrect?
    URL: ****************** burda bir numara kodu yaziyor ben görünmesin diye sildim,,

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2014
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen biliyorsanız id numaranızla bilmiyorsanız nickinizle birlikte supporta yazın.Herhangibir ceza varmı yokmu support görebilir.

İyi forumlar

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu tür sorunun genellikle java uygulumasından kaynaklıdır. Javayı silip tekrar yüklediğinizde genellikle sorunun düzeldiğini göreceksinizdir. Flash player ında en son sürümünün var olduğundan emin olunuz.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2014
  6. KOBAN

KOBAN User

sorunun sebebi ismimi gündüz gece playboy yapmıstım o yüzden uyarı mah,yetinde hesabım kapatılmıs supportla maillesiyoruz inşallah acılacak gemi modum tsk ederm ilginiz için konu kilitlenebilir..

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

no-Redemp ve KOBAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.