Oyuna Girmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .xsoundmax. tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar oyuna hala girmiyor girenler var mı varsa nasıl gidiyorsunuz yardım edin:mad:

2. girilmiyor kardeşim sabret diyorlarda nereye kadar . tonlarca anahtar kaldı

3. nurim...

nurim... User

bende modemı ve pcyı resetlemışdım sonradan fsarkına vardım,yenı etkınlıklerde veya yuklemelerde bu gıbı sıkıntılar olur onlıne oyunların genelınde..

4. ana sayfayada girmiyor yarım saat dönüyor

5. ARES

ARES User

ya sayın admin burada keyfıne oyuna gırecez yaklasık 2 saatten berı gırılmıyo bunun açıklaması yada çözümünü yaparmısın bana ????

6. oyuna girenler var ama sadece biz giremiyoruz bu nasıl bi iş
    Yetkili birisi gelsin desin su saatte acılacak diye.

7. bu oyundaki sistem etkinlik gibi şeyleri kaldırmıyo yapmayın artık etkınlık filan bırakın rahat rahat oynayalım

8. kim bilir ne zaman acılacak oyunda gireceğiz.

9. 2 saatten beriyse uzar daha bugun zor olur ya anahtarlar boşa gitti yeminle ya

10. eskiden şu saatte bakım çalışması var denirdi . şimdi kafalarına göre ya bakım oluyor ya teknik bi sorun oluyor bilgilendirme yapılmıyor. Bari telafi olarak 1 er lf4 verin açamadık kutuları :p:D:D:p

11. anlaşılan acılmayacak beyler bosuna beklemeyin bence bizi şeyine bile takan yok ne yetkili nede forum yöneticisi herkese iyi aksamlar

12. nasıl bi sorundur arkadaş 100 tane admin var biri halletsin

13. arkadasım 100 tane admin var hiç biri üsenipte allah bilir bakmaz 2 saatten beri bekliyorum hic bir sey olmuyor oyuna girmiyor

14. nurim...

nurim... User

admınlerın bu konuda elınden bırsey gelmez ,teknık ekip ile admınler farklı bırımlerdır,

15. ARES

ARES User

zamanımız gıdıyo admın su oyunu acsan ıyı olacak ...

16. o kadar kişide anahtar aldı çarptılar mı şimdi

17. Anahtarlarda giderse eywahh :mad::mad:

18. yaw o değilde hakkat bi anda nasıl oldu bu kaynak bilgi verecek varmı

19. anahtarlar gitti yazık oldu yemin ederim ya

20. bizde yetkili bekliyoruz ögrenmek için de gelen yok iste gördüğün gibi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.