Oyuna Girmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .xsoundmax. tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar ilettik gerekli yerlere elimizden gelen birşey yok.Mağduriyetler giderilir elbet.

İyi forumlar

.xsoundmax. bunu beğendi.
  2. karanlık adminim elinizde hic bir bilgi yok mu ne zaman acılacak diye?

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

benim pcdede bi türlü girmedi başla yazısı çıkmıyor arkadaş yaw benim anahtarlarda gitti :(

4. mağduruz gerçekten nasıl olucak şimdi 10 bin rsb yeter gibi

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Nasıl anlayamadım burada bile manfaet düşünen bizlere neden ilgi verilsin biraz kendimizde arayalım suçu.

İyi forumlar

6. karanlık adminim soruma cvp verin cıkacağım artık .

7. jakpointte istedikleri oyuncu kazansın diye yaptılar heralde,kesin tr serverınden bırı ıyı gıdıyodu bu şekilde durdurdular...

8. teşekkür ederim her zaman düşünüyosunuz ama sıkıntı var lütfen bi bakılsın saygılarımla;

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şuan bizlerde beklemekteyiz ancak bir açıklama yok.Bu saaten sonrada gelirmi birşey diyemem.

İyi forumlar

10. Beyler yapacağımız tek şey pcyi kapatıp televizyona kosmak ben öyle yapacağım acılmayacak göreceksiniz sizde :)

11. bi girmedi ya ne zaman gelcek oyun

12. çıktığıma pişman oldum baskın için avcı dizdim bi daha giremedim

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bizler elimizden geleni yaptık artık daha fazla yazmamız kuralların dışına çıkartacak bizi.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.